1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-06-2016 16:47

Χαντάβα: «Αξίζουμε την πρόκριση»

Η Εθνική γυναικών έκανε ότι μπορούσε στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και απέκτησε το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση στο Final 4. Στο πρόσωπο της Εύας Χαντάβα μπορεί κανείς να δει την αισιοδοξία της ομάδας για την πρόκριση:


«Έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην τετράδα, αλλά το αξίζουμε γιατί είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και το δείξαμε. Βέβαια είναι λογικό να υπάρχουν και κάποιες κακές ημέρες, αλλά όλα αυτά τα παιχνίδια μας κάνουν μια πιο ώριμη ομάδα», δήλωσε στο volleynews.gr.

Η αγάπη της για την εθνική ομάδα αποδεικνύεται και από το γεγονός, ότι παρά το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη, έστω και σαν λίμπερο. Βεβαίως δε χρειάστηκε να βοηθήσει και έτσι δεν έκανε το... ντεμπούτο της σε αυτή τη θέση, την οποία δεν... συμπαθεί. «Δεν έξω παίξει ποτέ λίμπερο στην καριέρα μου και δεν θα ήθελα. Είμαι ακραία θέλω να παραμείνω», είπε.

Η Χαντάβα πέρασε μια επιτυχημένη σεζόν στη Ρουμανία, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και τη συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος με την Ταργκοβίστε: «Σίγουρα το να πηγαίνεις κάθε χρόνο στο εξωτερικό και να κερδίζει καινούργιες εμπειρίες είναι κάτι πολύ όμορφο. Για μένα η Ρουμανία που προκαλεί πολύ ευχάριστες αναμνήσεις γιατί πήραμε τον πρώτο τίτλο της ομάδας, το κύπελλο».

Πλέον η διεθνής ακραία θα αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας της που θα είναι και πάλι στο εξωτερικό. Έτσι μετά την Ιταλία, την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρουμανία μένει να δούμε σε ποιο πρωτάθλημα να αγωνιστεί.

xantava

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ