1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2016 17:08

Nέο μπάχαλο στο Κύπελλο

Οι τακτικές του Χρήστου Σύλλα, ή καλύτερα της ΕΟΠΕ, αφού τον στήριξε πρόσφατα το ΔΣ της Ομοσπονδίας, να κάνει ρουσφέτια σε όλους, για να μη κακοκαρδίσει κανένα ενόψει των εκλογών, έφερε νέο μπάχαλο στο Κύπελλο γυναικών, με τη νέα μετάθεση του αγώνα Μαρκόπουλο-ΑΟ Θήρας και κραυγές από τη Νάξο και τον Άρη.

 

 

Ο ΑΟΘήρας ζήτησε αρχικά να γίνει το ματς στις 3μμ της Τετάρτης, αλλά δεν το δέχθηκε το Μαρκόπουλο και μάλιστα συμφώνησαν προφορικά να γίνει αναβολή, γιατί είχαν και οι δυο σύλλογοι τους δικούς του λόγους να μη παίξουν. Τελικά μετά από παρέμβαση της τριμελούς επιτροπής, το ματς ορίσθηκε την Πέμπτη στις 7μμ, αφού δεν υπήρχε κίνδυνος να μην έρθει ο ΑΟ Θήρας στην Αττική λόγω της απεργίας, καθώς ο Πανναξιακός μπήκε στο καράβι το μεσημέρι της Τετάρτης, για να παίξει την Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΑΟΘήρας δεν πήρε τοκαράβι που έφευγε στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, παρότι υπήρχε κίνδυνος να αναβληθεί η πτήση της Ryan Air την Πέμπτη, λόγω της απεργίας, όπως και έγινε και δεν μπόρεσε να έρθει στην Αττική, καθώς το αεροπλάνο θα πετάξει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Η ΕΟΠΕ δεν εφάρμοσε την προκήρυξη, αλλά προχώρησε σε μεσοβέζικη λύση, όπως συνηθίζει για μικροπολιτικούς λόγους και όρισε το ματς την Παρασκευή στις 7μμ.

Μετά από αυτό το συμβάν είναι έξαλλοι στη Νάξο, αλλά και στον Άρη, γιατί η Ομοσπονδία εφαρμόζει δυο μέτρα και δυο σταθμά. Σύμφωνα με την προκήρυξη, αν μια ομάδα απουσιάσει αδικαιολόγητα, μηδενίζεται και ο ΑΟΘήρας μπορούσε να έρθει με το πλοίο της Τετάρτης.

Ο Πανναξιακός φωνάζει γιατί μπήκε στο καράβι και ήρθε κανονικά την Τετάρτη στην Αθήνα, ενώ στο παρελθόν παρότι είχε 9 μποφόρ και ζήτησε να μετατεθεί το ματς με τον Πορφύρα κατά μια ημέρα, τους είπαν ότι πρέπει να μπουν οπωσδήποτε στο καράβι γιατί θα μηδενισθούν και έφτασαν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα.Κάτι που δεν έκαναν με τη Σαντορίνη.

Ο Άρης εξάλλου φωνάζει, επειδή ζήτησε να παίξει Σάββατο στις 7 μμ στη Σαντορίνη, αντί στις 4μμ, γιατί θα πετούσαν από τις 6.30 το πρωί και μετά από δυο πτήσεις θα έφταναν στο νησί μόλις 3 ώρες πριν από την έναρξη του ματς. Η ΕΟΠΕ όπως λένε οι Θεσσαλονικείς, ένιψε τας χείρας της και είπε ότι δεν μπορεί να παρέμβει και είναι θέμα Σαντορίνης να δεχθεί την αλλαγή της ώρας. Ο ΑΟΘήρας ισχυρίσθηκε ότι δεν μπορεί να αλλάξει την ώρα του ματς, γιατί είχε ειδοποιηθεί ο κόσμος από τα ΜΜΕ οτι η ώρα έναρξης είναι 4μμ.

Μετά από αυτό, ο Άρης πέταξε δυο ημέρες νωρίτερα,  την Πέμπτη, πλήρωσε τρεις διανυκτερεύσεις και όπως κατήγγειλε, κλείδωσαν τις μπάλες στις προπονήσεις, χωρίς να επέμβει η ΕΟΠΕ, την οποία ενημέρωσαν και γραπτώς. Η Ομοσπονδία απλά τους είπε "πρέπει να πάτε , δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό"

Σηκώνουμε λοιπόν ψηλά τα χέρια και κάνουμε το... ασπρο-μαύρο, όπως έλεγε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Και η ευθύνη δεν είναι πλέον του Χρήστου Σύλλα, αλλά του Αχιλλέα Μαυρομάτη και όλου του ΔΣ, καθώς με ανακοίνωση κάλυψαν πρόσφατα όλες τις ενέργειες του προέδρου της ΚΕΠ, που φυσικά δεν συνεργάζεται με τα άλλα μέλη της Επιτροπής. 

Μετά από αυτή την αλλαγή, ο αγώνας ΑΟ Μαρκοπούλου - Ολυμπιακός ΣΦΠ για την 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 6/2 θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/2 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ