1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-12-2015 23:35

Ανδρεάδης: «Έχουμε ποιότητα και επιλογές»

Μετά το 2013 και το 2014 (αμφότερες οι διοργανώσεις φιλοξενήθηκαν στην Γουαδαλαχάρα) και το 2015 το τουρνουά των Χριστουγέννων (που φέτος φιλοξενήθηκε στην Παλένθια) κατέληξε σε ελληνικά χέρια με την Εθνική Νεανίδων να πανηγυρίζει την πρωτιά, αφήνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Ισπανία στη 2η θέση.
«Τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα τις περιμέναμε, όπως και το ότι θα γινόταν ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πήραμε εύκολα το πρώτο σετ όμως στο β’ κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης και συμπλήρωσε: «Στο τρίτο σετ ξαναβρήκαμε την συγκέντρωση μας και στο επόμενο παρόλο που κυνηγούσαμε το σκορ συνεχώς καταφέραμε και πετύχαμε μια σπουδαία ανατροπή. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα ενώ και πάλι ήρθαν παιδιά από τον πάγκο κι έκαναν πραγματικά τη διαφορά σε κρίσιμα σημεία, δείχνοντας ότι έχουμε αρκετές επιλογές».

Κι αν η νίκη, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε και η πρωτιά είναι σημαντικές, αυτό που κρατά ο Θρακιώτης τεχνικός είναι το γεγονός ότι «κάθε μέρα παίζαμε και καλύτερα, αφού τα παιχνίδια μας βοηθούσα να βρίσκουμε ρυθμό. Είχαμε μικρό χρόνο προετοιμασίας, αλλά αυτά που είδαμε στο τουρνουά δεν θα τα βλέπαμε μέσα από τις προπονήσεις. Η ένταση και η πίεση των αγώνων μας βοήθησαν πάρα πολύ ενώ γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια κι από την καθημερινή βελτίωση. Είναι πολύ δύσκολο το να μην βρίσκεσαι κάθε μέρα με παιδιά τέτοιας ηλικίας, ωστόσο αυτά τα παιδιά έχουν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους, έρχονται πιο έτοιμα και προσαρμόζονται πιο εύκολα στις απαιτήσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ