1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-12-2015 21:15

Αγγελόπουλος: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Η Εθνική Εφήβων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των Χριστουγέννων με την πρώτη της νίκη και την 3η θέση στην τελική κατάταξη ωστόσο πέρα από αυτά, υπήρχαν και πολλά άλλα στοιχεία που ικανοποίησαν τον προπονητή της Εθνικής Εφήβων Άρη Αγγελόπουλο.
«Ολοκληρώθηκε ένα δεύτερο στάδιο προετοιμασίας αυτής της νέας εθνικής εφήβων το οποίο διήρκησε μία εβδομάδα. Αρχικά είχαμε ένα σύντομο προπονητικό καμπ, με αρκετά προβλήματα καθώς υπήρχαν αγώνες για την volleyleague και το κύπελλο και κατόπιν το τουρνουά όπου μέσα σε 40 ώρες δώσαμε 4 αγώνες», είπε αρχικά ο Αχαιός τεχνικός κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της τελευταίας εβδομάδας.

«Ήταν αρκετά κουραστικό, ωστόσο μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε διάφορα σχήματα χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και η τελική μας κατάταξη. Παίξαμε συνολικά 17 σετ, δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παίξουν και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και έχουμε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα», σημείωσε ο κ. Αγγελόπουλος ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός ότι: «τα παιδιά απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες παίζοντας απέναντι σ’ αυτές τις καλές ομάδες και ένα ακόμη στοιχείο που μας δίνει ικανοποίηση είναι το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι υπήρχε αγωνιστική πρόοδος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ