Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-12-2015 12:45

Οι Εθνικές ομάδες στην Ισπανία

Για την πόλη Παλένθια της Ισπανίας (βρίσκεται 230 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μαδρίτης) αναχώρησαν νωρίς το πρωί οι αποστολές των εθνικών ομάδων Εφήβων και Νεανίδων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά Χριστουγέννων που διοργανώνει η Ισπανική Ομοσπονδία (27-29/12 οι αγώνες).
Στο τουρνουά συμμετέχουν οι Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Τουρκία στα αγόρια και οι Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Φινλανδία στα κορίτσια, ενώ πριν την αναχώρηση τους τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα πραγματοποίησαν προπονητικά καμπ σε Λουτράκι (τα αγόρια) και Μεγαλόπολη (τα κορίτσια).

«Για εμάς αυτό το τουρνουά είναι το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της συγκεκριμένης εθνικής, η οποία το περασμένο καλοκαίρι με την ίδια σχεδόν σύνθεση (όπου τα περισσότερα παιδιά ήταν σε ηλικία Παίδων) είχε συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων. Θέλουμε σ’ αυτούς τους αγώνες να δούμε κάποια πράγματα εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον ερχόμενο Απρίλιο και σίγουρα είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή μας σε ένα τέτοιο τουρνουά», δήλωσε ο τεχνικός των Εφήβων Άρης Αγγελόπουλος, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Κυριάκος Σπυριούνης σημείωσε αρχικά ότι: «την περασμένη φορά που βρέθηκα σε μια ανάλογη αποστολή ήμουν ο μικρός της ομάδας, τώρα είμαι ο αρχηγός της. Σίγουρα οι ευθύνες είναι περισσότερες, όμως όλοι μας χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ και ειλικρινά πιστεύω πολύ σ’ αυτή την ομάδα. Από το περασμένο καλοκαίρι όταν ταξιδέψαμε στην Άγκυρα για το Βαλκανικό, δέσαμε σαν χαρακτήρες, σαν άτομα κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα όπως όλες οι ομάδες, ωστόσο αυτό το ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι»

4 σχόλια

  • Comment Link patrinos filathlos Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 23:25 posted by patrinos filathlos

    Αγαπητέ «ΣΤΕΛ» κατ’ αρχάς χρόνια πολλά και από μένα. Παράληψη μου, που δεν στα είπα χθες. Τώρα προς ενημέρωσή σου για να μετριάσω την πικρία σου:
    1) Υπήρχαν, πολλές ομάδες και παίκτες, τώρα δεν υπάρχουν και δυστυχώς ολοένα και λιγοστεύουν.
    2) Οι ομάδες της πόλης μου συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Πελοποννήσου και των νησιών του Ιονίου. Η ένωση μας (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) είναι από τις μεγαλύτερες ενώσεις της Ελλάδος Οι αγώνες που δίνουν, να είσαι σίγουρος ότι είναι υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τις άλλες ομάδες των διαφόρων Ενώσεων, συμπεριλαμβανομένης και της δική σου, και σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.
    3) Να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι και στο δικό μας πρωτάθλημα συμμετέχουν εκατοντάδες αθλητές και μάλιστα ταλαντούχοι.
    4) Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση και δεν είναι τυχαίο ότι ένας αθλητής από την Αθήνα είναι στην εθνική εφήβων. Εσείς είστε υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάντια. Αποδεικνύεται από το ότι, μόνο ο Μίλωνας, τα τελευταία χρόνια, συμμετείχε στις τελικές φάσεις παίδων και εφήβων, επιδεικνύοντας μάλιστα τεράστια διαφορά δυναμικότητας από τις άλλες ομάδες του λεκανοπεδίου. Αντιθέτως μου κάνει εντύπωση και με θλίβει το γεγονός ότι στην volley league από την αττική, συμμετέχουν ΜΟΝΟ δύο ομάδες και στις οποίες δεν παίζει κανένας παίκτης από τις υποδομές τους. Τυχαίο ; Δεν νομίζω.
    5) Όσον αφορά την παρουσία των προπονητών στους αγώνες θέλω να σε πληροφορήσω ότι Δρίγκος –Αγγελόπουλος – Ζαλμάς ήσαν παρόντες σε Βραχάτι – Νέα Πέραμο – Καρπενήσι – Θήβα. που έγιναν οι ημιτελικές και τελικές φάσεις παίδων – εφήβων.
    6) Επειδή δεν θέλω χρονιάρες μέρες να σε στενοχωρώ άλλο θα κλείσω συμφωνώντας μαζί σου ότι κάτι πρέπει να αλλάξει…………… Όμως με τέτοιες αποσπάσεις ομοσπονδιακών προπονητών στην Ε.Ο.ΠΕ. δεν θα διορθωθούν τα πράγματα, γιατί ούτε νέοι είναι, ούτε νέες ιδέες έχουν αλλά ούτε όρεξη για δουλειά έχουν…… ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στο βόλεϊ. Φιλικότατα «Πατρινός Φίλαθλος»

  • Comment Link Stel Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 18:10 posted by Stel

    "αντικειμενικε" παρτινε φιλαθλε. Θα πρέπει να ενημερωθείς ότι υπάρχουν πολλές ομάδες, παίκτες εκτός Πάτρας. Για να φτάσει μια ομάδα στο φάιναλ φορ δίνει διπλάσιους αγώνες από όσους δίνουν οι ομάδες της πόλης σου. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες αθλητές που συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι στην εθνική εφήβων βόλεϊ είναι μόνο ένας αθλητής από την Αθήνα; τυχαίο; δεν νομίζω. Ο ομοσπονδιακος προπονητής πρέπει να πηγαίνει να βλέπει συνεχώς αγώνες με αθλητές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας για να μπορεί να επιλέξει σωστά.
    Γνωρίζεις ότι οι συγκεκριμένοι προπονητές από την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα ΔΕΝ πηγαν να δούνε ΟΥΤΕ το φάιναλ φορ εφήβων ΟΥΤΕ ΤΟ φάιναλ φορ παίδων πέρσι; . Πόσο μάλιστα αγώνες τοπικών πρωταθληματων. Αν ανατρεξεις στις προκλήσεις αθλητών τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις ηλικίες, θα δεις τα ίδια ονόματα και τους ίδιους τόπους προέλευσης.
    Και ερωτώ, οι συνεχείς αποτυχίες αυτής της ομάδας δεν συντρέχουν λόγους για κάποιες αλλαγές; για κάποιες προθήκες; μήπως πρέπει να μπουν στο χώρο νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και νέες ιδέες;
    Χρόνια Πολλά.

  • Comment Link patrinos filathlos Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 15:49 posted by patrinos filathlos

    Φίλε στελ εύχομαι το αστέρι της Βηθλεέμ να σου φωτίσει το σκοταδιασμενο σου μυαλό. Τάσο περίεργο σου φαίνεται που από την ομάδα ( την Ε.Α.Π.) που την περσινή χρονιά συμμετείχε στα πανελλήνια final - 4 παίδων και εφήβων και ανέβηκε στην Α2 με βασικούς παίκτες τους παίδες και τους εφήβους της έχει 2 παίχτες στην εθνική; Εάν δεν είσαι κομπλεξικός προπονητής ( που μάλλον είσαι), είσαι άσχετος εμπαθής και δεν σε σώζει τίποτα. Ο σωστός και ο ενημερωμένος κριτικός των επιλογών θα πρέπει να ξέρει ότι ο πατρινός προπονητής άφησε και άλλους αθλητές από την ομάδα του εκτός. Αυτό θα έπρεπε να είχες επισημάνει. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

  • Comment Link Stel Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015 16:34 posted by Stel

    Τι γίνεται ρε παιδιά; Χάθηκαν οι προπονητές - ομοσπονδιακοι στην Ελλάδα. Ο ένας εκ Θεσσαλονίκης μέχρι τώρα είχε βασικό το γιο του και όλη την ομάδα του Ηρακλή. Ο άλλος, ο πατρινος, επιλέγει αθλητές συντοπιτες του και ειδικά από την ομάδα που είναι προπονητής.
    πολλές συμπτώσεις συμβαίνουν. Για ρίξτε μία ματιά εκεί στην ομοσπονδία γιατί «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια».