1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2015 20:17

Η «Perimetros» του Μοντάλι

Από τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και την ΕΟΠΕ για την Εθνική ανδρών ο Τζιαμπάολο Μοντάλι είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την ελληνική και την ιταλική κουζίνα αλλά και την επιθυμία του να ανοίξει κάποτε ένα δικό του ρεστοράν πέρα από τα καθιερωμένα.

Μετά την οριστική αποχώρηση του από την προπονητική του βόλεϊ αλλά και τα κοινά του ποδοσφαίρου ο Μοντάλι αποφάσει να ασχοληθεί με τη δημιουργία αλυσίδας ρεστοράν στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι φωτογραφίες είναι από το «Perimetro» στο Μιλάνο που προσφέρει φρέσκα ζυμαρικά, προσούτο, σπάνια τυριά και εκλεκτές ποικιλίες κρασιών σε τιμές «φάστ φούντ» που είναι προσιτές σε όλους.

Όπως είπε πολύ σύντομα θα ανακοινώσει τα πλάνα του για να ανοίξει και ένα ρεστοράν στην Ελλάδα, ενώ δεν είναι τυχαία και η επιλογή του ονόματος Perimetros αφού ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία δηλώνει πως είναι μισός Ιταλός και μισός Έλληνας...

 

montali-perimetro1.jpgmontali-perimetro4.jpgmontali-perimetro2.jpgmontali-perimetro3.jpgmontali4.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ