1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2015 22:38

Καλμαζίδης: «Πολλά λάθη»

Εμφανώς στενοχωρημένος από την τελική έκβαση του αγώνα με την Ογγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ και τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας ο Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε: «Υπάρχει απογοήτευση γιατί ξεκινήσαμε δυνατά, μετά το πρώτο σετ όμως ήρθαν πολλά λάθη και είναι ενδεικτικό ότι συνολικά κάναμε 30 λάθη. Κρίμα γιατί έβλεπα ότι η Ουγγαρία είχε πολύ άγχος στο ξεκίνημα και έλπιζα ότι θα το εκμεταλλευτούμε ωστόσο τα πολλά λάθη σε υποδοχή αλλά και στο σερβίς δεν μας άφησαν και ετσι γνωρίσαμε την ήττα».
Χανταβα: «Δεν πιάσαμε ρυθμό»
Από τις αθλήτριες, η Ευα Χαντάβα, τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά δυστυχώς μετά το πρώτο σετ, κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή και έτσι δεν μπορούμε να πιάσουμε ρυθμό, δεν μπορούσε να γίνει σωστή ανάπτυξη και η Ουγγαρία το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στην νίκη. Δεν ξέρω τι έγινε όμως κάναμε πολλά λάθη».

Μαυρομάτης: «Δε θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα»
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Αχιλλέας Μαυρομάτης που βρέθηκε στο Σομπατέι της Ουγγαρίας, δήλωσε: «Η εθνική γυναικών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο European League κάνοντας ένα βήμα προς το στόχο να είναι ανταγωνιστική και αξιόμαχη ως προς το μέλλον. Η προσπάθεια όλων μας θα συνεχιστεί και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ για την συνολική τους παρουσία στο European league».

3 σχόλια

  • Comment Link αλκμινι Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 13:30 posted by αλκμινι

    απο make up και τatoo τους λιωσαμε ολους ομως δεν μπορει να πει κανεις. Και τα αλλα τα καημενα τα Ουγγαρεζακια μεσα στην αsxhmia ητανε ........ουτε λιγο ετσι να γινουνε κοκετες λιγακι να αγωνιστουνε καλυτερα ! Βρε οταν θα παρετε χαμπαρι οτι κανουνε την πλακιτσα τους τα κοριτσακια και εντος και εκτος συνορων τοτε μιλατε για βολλευ σε αυτη την χωρα ! μονο selfie sticks δεν ειχανε μεσα στο γηπεδο !

  • Comment Link ΗΤΗΡΗ Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 19:18 posted by ΗΤΗΡΗ

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ!!!!

  • Comment Link αντωνια Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 06:17 posted by αντωνια

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΜΑΤΖΙΔΗ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΧΑΝΤΑΒΑ ΧΑΣΑΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΧΑΝΤΑΒΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΝΑ ΛΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ