Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-09-2015 11:01

Ευχάριστες αναμνήσεις στο Σομπατέι για την Λαμπρούση

Γνωρίζετε ότι ανάμεσα στις 12 αθλήτριες της εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών υπάρχει και μια αθλήτρια η οποία επισκέπτεται το Σομπατέι για 2η φορά με αποστολή εθνικής αλλά με διαφορετικό άθλημα;

Αποστολή ΠΣΑΤ - Προκόπης Κόγκος
Και όμως η Τζίνα Λαμπρούση το 2007 είχε επισκεφτεί την ουγγρική πόλη ως μέλος της εθνικής ομάδας στο άθλημα του αγωνιστικού αερόμπικ και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί καθώς με τις δυο συναθλήτριες της είχαν κατάκτησε την 12η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οχτώ χρόνια μετά η Λαμπρουση επιστρέφει στο ...τόπο του εγκλήματος με την εθνική ομάδα βόλεϊ και ελπίδα της είναι να φύγει ικανοποιημένη για δεύτερη φορά από το Σομπατέι.

«Ασφαλώς και δεν περίμενα ότι μετά από 8 χρόνια θα επέστρεφα στο Σομπατέι, και μάλιστα ως μέλος της εθνικής βόλεϊ» ήταν η αυθόρμητη απάντηση της 22χρονης Τζίνας Λαμπρούση στην ερώτηση που της κάναμε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι Ούγγροι έχουν παράδοση στο αγωνιστικό αερόμπικ όμως και εμείς το 2007 αν και ήταν από τις πρώτες μας συμμέτοχες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, είχαμε καταφέρει να μπούμε στην πρώτη 12αδα και έχω ευχάριστες αναμνήσεις από το Σομπατεί. Αυτό που θέλω είναι αύριο το βράδυ να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ και να αποδειχθεί γούρικη πόλη για μένα».

Ντε Μπραντ: «Θα γίνει σκληρό παιχνίδι, στόχος μας η νίκη»

Ο τεχνικός της εθνικής Ουγγαρίας, Γιαν Χοσε ντε Μπραντ, μίλησε για τον αυριανό αγώνα αναφέροντας πως η ομάδα του θα παίξει από την αρχή έως το τέλος στον ίδιο ρυθμό.

«Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι η πιο φρέσκια ομάδα έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Θα παίξει σημαντικό ρόλο το μυαλό, είδαμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι όπου προηγηθήκαμε 2-0 σετ και παραλίγο να γνωρίσουμε την ήττα για αυτό δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή».

Σε ερώτηση για το αν η Ουγγαρία μετά τη νίκη στη Μεγαλόπολη, έχει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, απάντησε: «Θα έλεγα ότι είναι πολύ μικρό το προβάδισμα, 51-49%, όλα θα κριθούν στο αυριανό παιχνίδι και για αυτό θα πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή».

Σχετικά άρθρα