1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-09-2015 22:04

Με απώλειες η Ουγγαρία, σε δεύτερη μοίρα το Ευρωπαϊκό Λιγκ

Με δύο σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει αύριο για την Ελλάδα η αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας (φτάνει στην Αθήνα το βράδυ κι από κει οδικώς θα συνεχίσει το ταξίδι για την Μεγαλόπολη). 
Όπως ανακοίνωσε ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας Γιαν Ντε Μπράντ δεν θα έχει μαζί του τις Ντόρα Χόρβαθ (ακραία), Ρίτα Λίλιομ (διαγώνια).
«Θέλουμε να πάμε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ, αλλά δεν είναι προτεραιότητα μας η συγκεκριμένη διοργάνωση. Έχουμε μπροστά μας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έχοντας συμπληρώσει τρεις μήνες προετοιμασίας δεν θέλω για κανένα λόγο να διακινδυνεύσω την πιθανότητα ένας μικρός τραυματισμός να μας στερήσει κάποιες αθλήτριες», εξήγησε ο Ντε Μπραντ στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η Ουγγρική ομοσπονδία.

«Οι ημιτελικοί θα είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια συγκριτικά με τους αγώνες του ομίλου. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς παρά τις σημαντικές απώλειες που έχουμε πιστεύω ότι θα είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί», τόνισε από την πλευρά της η πασαδόρος της Ουγγαρίας Σουζάνα Τάλας.

Αναλυτικά η 12άδα της Ουγγαρίας για τον αγώνα της Μεγαλόπολης: Έντινα Ντόμπι (κεντρική), Κέτελ Ντόρα (λίμπερο), Κέτελ Ζανέτ (πασαδόρος), Βίβιαν Λεβάι (λίμπερο), Άγκνες Πάλαγκ (διαγώνια), Ρενάτα Σάντορ (ακραία), Άντριαν Σάμπο (ακραία), Γκρέτα Σάκμαρι (ακραία), Πέτρα Σέλες (κεντρική), Σάντρα Σομπαθέλι (ακραία), Σουζάνα Τάλας (πασαδόρος), Έβελιν Βάσι (κεντρική)


Τα κριτήρια της πρόκρισης
Όπως ενημέρωσε και επίσημα σήμερα η CEV στους ημιτελικούς και τους τελικούς του European League θα ισχύσει το ‘χρυσό σετ’ σε περίπτωση που υπάρξουν ίδια αποτελέσματα στους δύο αγώνες (εφόσον δηλαδή οι δύο αντίπαλοι έχουν από μία νίκη με τους ίδιους βαθμούς).

Για παράδειγμα: εφόσον η Εθνική ομάδα επικρατήσει με 3-0 (ή και 3-1) στον πρώτο ημιτελικό και ηττηθεί με 3-1 (ή και 3-0) τότε η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στο ‘χρυσό σετ’ (που ολοκληρώνεται στους 15 πόντους).

Αντιθέτως εφόσον η Εθνική επικρατήσει με 3-0 (ή και 3-1) και ηττηθεί με 3-2 στον επαναληπτικό τότε θα προκριθεί στον τελικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ