Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-08-2015 19:00

Χαντάβα: «Η Εθνική μπορεί να κάνει πολλά»

Την πίστη της ότι η Εθνική ομάδα των γυναικών όχι μόνο μπορεί να προκριθεί στο Final 4 αλλά και να επιστρέψει γενικά στο διεθνές προσκήνιο εξέφρασε η Εύα Χαντάβα μιλώντας από την Μεγαλόπολη, όπου προπονείται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
«Η Εθνική ομάδα μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένες και νομίζω ότι τα αποτελέσματα εξαρτώνται από εμάς. Κάποιες στιγμές έχουμε νεκρά διαστήματα, ωστόσο θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει με το μικρό χρόνο προετοιμασίας που είχαμε, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι και προπόνηση με την προπόνηση γινόμαστε ολοένα και καλύτερες», είπε η διεθνής ακραία και συμπλήρωσε: «Όλες θέλουμε μια διάκριση και θέλουμε να πάμε στο φάιναλ φορ του European League και να κάνουμε μια επιτυχία. Αυτή η ομάδα έχει ως δυνατά στοιχεία το μπλοκ και το σερβίς, αλλά χρειάζεται να βελτιωθούμε στην υποδοχή αν και περιθώρια βελτίωσης έχουμε σε όλους τους τομείς».

Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στην Μεγαλόπολη, απ' όπου η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή το μεσημέρι για την Βουδαπέστη όπου Σάββατο και Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του European League.

Σχετικά άρθρα