1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-08-2015 00:26

Δρίκος: «Δεν ήμασταν όσο αποφασιστικοί έπρεπε»

Η απογοήτευση ήταν κάτι παραπάνω από φανερή στα πρόσωπα όλης της ελληνικής αποστολής μετά το τέλος του αγώνα στην 'Dvorana Tabor' κι όλοι πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αυριανό ματς το οποίο κι ο Σωτήρης Δρίκος χαρακτήρισε: «έναν τελικό».
«Στα δύο πρώτα σετ δεν ήμασταν καλοί, αλλά μετά βρήκαμε ρυθμό και όταν εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων στο σερβίς μειώσαμε το σκορ», συμπλήρωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και κατέληξε: «Στο τέλος του δ΄σετ αντί να το καθαρίσουμε δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί όσο έπρεπε κι η Σλοβενία μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Έχουμε ακόμη ένα ματς, έχουμε ισχυρό κίνητρο και πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Ραφάηλ Κουμεντάκης τόνισε με δηκτικό τρόπο: «Όπως μας είπε και ο κόουτς έχουμε μπροστά μας ένα πέναλτι. Το βάζουμε και προχωράμε, το χάνουμε και αποκλειόμαστε. Το κακό είναι ότι είχαμε μεγάλη ευκαιρία παρόλο που δεν ήμασταν καλοί και την πετάξαμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ