Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-08-2015 00:20

Καλμαζίδης: «Αξίζαμε αυτή τη νίκη»

Η Εθνική Ομάδα βόλεϊ γυναικών πανηγύρισε τεράστια νίκη επί της Πολωνίας (1-3) στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη δεύτερη αγωνιστική του European League και ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος για τις προσπάθειες των αθλητριών του, αλλά και για τον τρόπο που αντέδρασαν μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα (3-2).
«Μετά το χθεσινό παιχνίδι υπήρχε κίνδυνος να επηρεαστούν τα κορίτσια και μιλήσαμε για αυτό. Τους εξήγησα ότι τις «έχουμε» και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αντιδράσαμε πολύ σωστά και φάνηκε αυτό στη διάρκεια του αγώνα. Και στο πρώτο παιχνίδι είχαμε καλή εικόνα, απλά τώρα διορθώσαμε και τα λάθη που κάναμε και περιορίσαμε τα «νεκρά» διαστήματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προσπάθειες της ομάδας και θεωρώ ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη. Όλες οι αθλήτριες έπαιξαν καλά, αλλά μας βοήθησαν και οι αλλαγές μας. Μπήκε για παράδειγμα η Όλγα Στράντζαλη και μας έδωσε πολύτιμες λύσεις. Ήταν ένα ματς που είχαμε πολύ καλή εικόνα και είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα».

MVP η Γιώτα

Πλην της νίκης επί της Πολωνίας, η Εθνική Ομάδα βόλεϊ γυναικών μπορεί να πανηγυρίζει και για την επιτυχία της Κατερίνας Γιώτα, η οποία πήρε τον τίτλο της MVP της διοργάνωσης στην Πολωνία! Είναι γεγονός, άλλωστε, πως η Γιώτα ήταν πολύ καλή και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Ελλάδα και βοήθησε τα μέγιστα!