1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2015 23:11

Καλμαζίδης: «Δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο»

Τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της Εθνικής Γυναικών περίσσευαν μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρκία, καθώς όλοι ένιωθαν ικανοποιημένοι από την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.
«Δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε μέχρι χθες καμία πληροφορία για την Τουρκία. Καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε το παιχνίδι της αντιπάλου μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πιστέψαμε στην δική μας τακτική. Είχαμε καλή απόδοση στο μπλοκ- άμυνα. Ξέρουμε πως έχουμε τρωτά σημεία, όπως η υποδοχή και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε», δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης ενώ η καθοριστική στο φινάλε του αγώνα Όλγα Στράντζαλη σημείωσε: « «Παίξαμε καλύτερα σήμερα. Χθες είχαμε πολύ καιρό να αγωνιστούμε, περίπου τρεις μήνες. Είχαμε καλύτερη απόδοση και νικήσαμε με καθαρό σκορ. Ήταν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια».

Η Εύα Χαντάβα με τα σερβίς της και την γενικότερη παρουσία της ‘σκότωσε’ τον παλιό της προπονητή στην Καρσίγιακα Ισμαέλ Γενγκίλ κι όπως είπε χαριτολογώντας: «Ήθελα να του δείξω ότι έχω βελτιωθεί… Είχαμε πολύ καλή σχέση και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Σήμερα όμως όλες θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, είχαμε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μας και παλέψαμε μέχρι το τέλος».


1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 20:39 posted by pao29

    να γιατι χανουμε...δεν εχουμε πληροφοριες...μολις τις παρουμε γινομαστε εκτελεστικοι...ζητειται Sidney Reilly και Anna Champan

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ