1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-07-2015 23:27

Κοκκινάκης: «Σημαντικό βήμα οι συνεχόμενες νίκες»

Στη σημασία που έχουν για την Εθνική οι συνεχόμενες νίκες, στάθηκε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Μενέλαος Κοκκινάκης, μετά το 2/2 επί της Ρουμανίας στο European League. Παράλληλα έδωσε το μήνυμα τα τα παιχνίδια με την Τουρκία. 
«Καταφέραμε στο πρώτο αγώνα με την Ρουμανία να πάρουμε μια εύκολη νίκη και το να γίνει και αυτό στο δεύτερο παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Σε όλο τον κόσμο, όταν γίνονται διπλοί αγώνες, από την μια μέρα στην άλλη, πάντα βλέπουμε πως υπάρχουν διακυμάνσεις διαφορετικές στο σκορ. Εμείς σήμερα καταφέραμε χάσαμε μόνο ένα σετ, το οποίο θα μπορούσαμε να μην το χάσουμε, ωστόσο είναι σημαντικό βήμα για εμάς, το γεγονός ότι αρχίζουμε και κερδίζουμε ακόμα και τις συνεχόμενες ημέρες που αυτό είναι πέρα για πέρα δύσκολο. Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια κόντρα στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα, πρόκειται για μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή της Ρουμανίας. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτούς και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Ο Γιάννης Τακουρίδης σημείωσε: «Είναι γεγονός πως πριν τα παιχνίδια σταθήκαμε αρκετά στην συγκέντρωση που θα έπρεπε να είχαμε μέσα στους αγώνες, καθώς προερχόμασταν από τον αποκλεισμό από το World Leauge. Αυτό το μεταβατικό στάδιο, δεν είναι εύκολο για κανέναν αλλά δείξαμε ότι είχαμε την απόλυτη συγκέντρωση και στους δυο αγώνες. Εμείς δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και αυτό που μας νοιάζει είναι να βγάζουμε το καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο. Νομίζω σαν πρώτο δείγμα, πήγαμε καλά, ωστόσο πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Το κλίμα είναι πολύ θετικό μέσα στην Εθνική ομάδα, είμαστε όλοι μια παρέα και νομίζω αυτό βγαίνει και προς τα έξω.

Τώρα μηδενίζουμε το κοντέρ και αρχίζουμε από Δευτέρα τις προπονήσεις με στόχο να κάνουμε καλή εμφάνιση και κόντρα στην Τουρκία. Προσωπικά θεωρώ πως η Εθνική μπορεί να φτάσει στο φάιναλ φορ. Δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε για στόχους, νομίζω ότι με την δουλειά που κάνουμε μας αξίζει να πάμε και παρακάτω».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ