1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-07-2015 20:40

Στην Βάλτζμπριχ το Final 4 του European League

Μέχρι την Βάλτζπριχ της Πολωνίας θα χρειαστεί να ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών αν προκριθεί στο final 4 του European League. Όπως ανακοίνωσε η CEV εκεί θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Αυγούστου το final 4 της διοργάνωσης.
Η διοργάνωση ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με τους πρώτους αγώνες του Α ομίλου και θα συνεχίσουν με αμείωτους ρυθμούς όλο τον Ιούλιο και τις αρχές Αυγούστου για να βρεθούν οι τρεις χώρες που θα συναντήσουν την οικοδέσποινα Πολωνία.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και η δεύτερη με το καλύτερο σκορ θα προκριθούν στην τελική φάση μαζί με τους διοργανωτές. Αν η Πολωνία τερματίσει πρώτη στον όμιλο της, τότε δύο καλύτερες δεύτερες θα πάρουν την πρόκριση. Το ίδιο ισχύει κι αν βγει δεύτερη, περνάει άλλη μία καλύτερη δεύτερη.

Οι νικητές του European League του 2015 παίρνουν μία θέση στο World League της επόμενης χρονιάς.

Σχετικά άρθρα

  • Δεύτερη νίκη και πανηγυρική πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 16 του CEV Cup (pics)
    Ο ΠΑΟΚ επικράτησε για δεύτερη φορά της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 3-0 κατακτώντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους 16 του CEV Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μιλάνο. Ο Δικέφαλος παρόλο που δεν είχε στη διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο ακραίο Άξελ Τρούτσεφ και ο Μενέλαος Κοκκινάκης έμεινε στον πάγκο για να προφυλαχθεί, έχοντας το μεγάλο πλεονέκτημα από το 3-0 στο Ζάγκρεμπ διαχειρίστηκε σωστά το σημερινό ματς.
  • Δύο νίκες και δύο ήττες για Σεμιτέκολο, Παπαδόσηφο στο Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ22
    Με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ22 που διεξάγεται στη Ρουμανία ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος και ο Ιωσήφ Παπαδόσηφος.
  • Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Εκπληκτική Πολωνία λύγισε 3-2 τη Βραζιλία και "φουλάρει" για τρίτο χρυσό (vid)

    H Πολωνία  με την φοβερή βοήθεια 12 χιλάδων οπαδών της στο Κατοβίτσε προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος με 3-2 (23-25, 28-18, 25-20, 21-25, 15-12) επί της Βραζιλίας η οποία είχε να χάσει σε ημιτελικό απο το 2002! Ηταν η τρίτη μυθική πρόκριση των γηπεδούχων στον τελικό του συγκκεκριμένου τουρνουά οπου θα διεκδικήσει το αντίστοιχο χρυσό κόντρα στον νικητή Ιταλίας-Σλοβενίας. Ο σούπερ ημι-τελικός κρίθηκε στο 12-12 του τάι μπρεικ, όταν ένα καρφί του Λεάλ στο φιλέ, μια επίθεση του Σλίβκα και ένα μπλοκ στον Ουάλας διαμόρφωσαν το τελικό 15-12.

  • Μεγάλη πρόκριση για Πολίς και Στράντζαλη στους 8 του Champions League
    Η νίκη της Πολίς κόντρα στη Δυναμό Καζάν ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρόκριση για την ομάδα της Όλγας Στράντζαλη ακόμα και αν εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ελληνίδα διεθνής ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτική και με 13 πόντους ήταν καθοριστικός παράγωντας στη νίκη της ομάδας της.
  • Πολωνία: Πρόωρο τέλος για τα πρωταθλήματα και την παρουσία Στράντζαλη, Πρωτοψάλτη
    Και η Πολωνική λίγκα αποφάσισε να βάλει τέλος στα φετινά πρωταθλήματα ανδρών (PlusLiga) κα γυναικών 2019/20 (Liga Siatkówki Kobiet),μετά την έξαρση του κορονοιού στον πλανήτη αλλα και στην ίδια τη χώρα, γεγονός που σήμανε και το πρόωρο αγωνιστικό φινάλε για την 24 χρονη διεθνή μας ακραία από τη Σκύδρα, Όλγα Στράντζαλη που φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Λεγκιόνοβο και η οποία σε λιγες μέρες πιθανότατα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ