1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2015 14:27

Απώλεια με Βλάχου για την Εθνική κορασίδων

Απώλεια για την Εθνική κορασίδων ενόψει του Βαλκακικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την περίοδο 1-5 Ιουλίου στη Ρουμανία. Η βασική παραδόρος της ομάδας και του Αιγάλεω, Κατερίνα Βλάχου επέστρεψε στην Αθήνα για να εξεταστεί από τον γιατρό Γιώργο Κελάλη, ο οποίος διέγνωσε έναν μικροτραυματισμό που δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά θα στερήσει από την αθλήτρια τη συμμετοχή της απο το Βαλκανικό.
«Είμαι πολύ στεναχωρημένη που αναγκάστηκα να αποχωρήσω απο την Εθνική ομάδα τόσο ξαφνικά και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να προσφέρω τη βοήθεια μου στην ομάδα μου για μια διάκριση στο Βαλκανικό που ήταν και ο στόχος μας. Ήταν πολύ συγκινητική η αποχώρηση μου απο τις συμπαίτριες μου, τους προπονητές μου και τον φυσιοθεραπευτής μας .Τους ευχαριστώ όλους που ήταν δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου και μου παρείχαν ότι κι αν χρειάστηκα. Εύχομαι να μου δοθεί πάλι η ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί γιατί νιώθω ότι έμεινε μισό το όνειρο μου. Βέβαια είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευχαριστώ το Θεό που ο τραυματισμός μου είναι δεν είναι πολύ σοβαρός και θα μπω πολύ σύντομα στα γήπεδα. Τέλος εύχομαι στην Εθνική ομάδα κορασίδων να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να ξέρουν ότι θα τους στείλω όλη την θετική μου ενέργεια. Μακάρι να ήμουν και εγώ μαζί τους», δήλωσε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ