1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
31-03-2015 18:55

Ανδρεάδης: «Εμπιστεύομαι την ελληνική ψυχή»

Αισιόδοξος για το παιχνίδι της Εθνικής Κορασίδων με την Γερμανία παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Ανδρεάδης. 
«Εμπιστεύομαι την ελληνική ψυχή» ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην... επίδοξη ρεπόρτερ, Ζωή Φάκη, και συνέχισε: «Έχει σημασία αυτό γιατί η Γερμανία πιστεύω πως μειονεκτεί σε αυτό τον τομέα, γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι ομάδες. Θεωρώ ότι υπερτερούμε έναντι των Γερμανίδων σε κάποιους τομείς, όπως στο ότι διαθέτουμε πιο οργανωμένο σύνολο, έχουμε καλύτερη άμυνα και καλύτερο σερβίς.

Η αυριανή μας αντίπαλος, αν και υπερτερεί της Ελλάδας σε σωματικά προσόντα, είναι μία ομάδα ισάξια με εμάς και βασίζεται κυρίως σε δύο παίκτριες. Την διαγώνια Όρτμαν και την ακραία Αγκμπορτάμπι. Αν καταφέρουμε να τις σταματήσουμε, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε και πιο εύκολα, αλλά το συγκεκριμένο ματς θεωρώ πως θα κριθεί στην ψυχολογία και λιγότερο στην τακτική. Η πρόκριση θα καταλήξει στα χέρια των αθλητριών που την θέλουν περισσότερο και στο τέλος πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που θα ετοιμάσουμε βαλίτσες για Φιλιππούπολη και οι Γερμανίδες για... Βερολίνο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ