1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-03-2015 23:06

Ανδρεάδης: «Ή εμείς ή αυτοί»

Μετά την πρώτη νίκη της Εθνικής κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ανδρεάδης τόνισε ότι ακολουθεί ένας... τελικός

«Ξέραμε ότι για εμάς αυτό το ματς ήταν καθοριστικό και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που έπρεπε. Ήταν μία αγχωτική νίκη, παρόλο που σε κάποια διαστήματα παίξαμε καλά στο κομμάτι σερβίς-άμυνα, αλλά σίγουρα μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Αύριο έχουμε ρεπό και γνωρίζουμε πλέον πως το ματς με τη Γερμανία που ακολουθεί είναι «ή αυτοί ή εμείς».

2 σχόλια

  • Comment Link volleyfan Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 10:59 posted by volleyfan

    Ρε φίλε το σχόλιο που αναφέρεις ειναι για την εθνική κορασίδων ή για κάτι άλλο και το έχεις ποστάρει στα λόγια του coach?????

  • Comment Link αγανακτισμενος Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 20:39 posted by αγανακτισμενος

    Ο σκοπος της παρεμβασης δεν ειναι να ειμαι εριστικος με τον κοσμο αλλα με την διοικηση!Δεν ειναι κακο ο ομως κι αυτος να γνωριζει τι γίνεται διοτι καπου με καποιον τροπο πληρωνει για να δει κατι πραγματικο και οχι φουσκα!Την ειρωνια την συνεχιζετε ολοι(οχι μονο ο pamvo fan αποτι βλεπω) λεγοντας δεν ξερω κι εγω τι προς οποιονδηποτε έχει αλλη αποψη(διαψευσε με αν κατι ειναι αναληθες απο αυτα που λεω).Σταματηστε επιτελους να ασχολειστε με τους αλλους σαν δικαιολογια για το οτι χρωστατε σε οποιον εχει περασει απο εκει(διαψευσε με αν μπορεις και αν υπάρχει εστω κι ενας ανθρωπος που δεν του χρωσταει να βγει να το πει να τον βραβευσουμε).Τελος ΕΙΝΑΙ σιγουρο οτι θα γυρισετε ΕΚΕΙ που ησασταν γιατι ΕΚΕΙ αξιζετε να ειστε κι επισης φιλε μου να ξερεις χρονο δινεις σε αυτον που προσπαθει και βελτιωνεται προς το καλυτερο και οχι σε αυτον που βελτιωνεται στον τροπο που θα λεει τα παραμυθια!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ