1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-03-2015 23:10

Ανδρεάδης: «Σε τροχιά πρόκρισης με τέτοια εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής Κορασίδων στο παιχνίδι με την Ιταλία παρουσιάστηκε ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων, Γιάννης Ανδρεάδης, ο οποίος δήλωσε:

«Σήμερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μας αν και ξέραμε τη δυναμικότητα της αντιπάλου μας. Αντιδράσαμε σωστά στο πιεστικό σέρβις των Ιταλίδων, παίξαμε πολύ καλή άμυνα ακόμη και σε επιθέσεις πάνω από το μπλοκ και το σημερινό ματς αποδείχθηκε ένα πολύ καλό τεστ για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σλοβενία. Αυτό είναι για εμάς το σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι σήμερα, καθώς με εμφάνιση ανάλογη της σημερινής και θετικό αποτέλεσμα, μπαίνουμε σε τροχιά πρόκρισης».

Ο προπονητής της Ιταλίας, Μάρκο Μενκαρέλι, δήλωσε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος γιατί σήμερα παίξαμε καλύτερα από χθες. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά στο β' σετ δεν αποφύγαμε κάποια λάθη, που έδωσαν το δικαίωμα στην Ελλάδα να μειώσει. Περιμένω στο επόμενο ματς να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ