1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-03-2015 23:07

Θετική πρόβα τζενεράλε για τις Κορασίδες

Τους Μακεδόνες Αξιού συνάντησε η Εθνική Κορασίδων πριν την αναχώρηση της για την Βουλγαρία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά το Σάββατο. 
Η Εθνική Κορασίδων στον τελευταίο φιλικό αγώνα της επικράτησε με 3-0 των Μακεδόνων στο κλειστό γυμναστήριο των Κυμίνων (η Εθνική επικράτησε και στο 4ο σετ που έπαιξαν οι δύο ομάδες), αφήνοντας και πάλι αισιόδοξα μηνύματα εν όψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Παίξαμε και πάλι πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίστηκε στην Α1 κι ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Τα κορίτσια δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο, όλες προσπαθήσανε και έκαναν αυτά που είπαμε κι έτσι στην τελική ευθεία πριν από το ταξίδι μας στην Βουλγαρία δείχνουμε ότι είμαστε καλά», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Ανδρεάδης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αύριο (25/03) θα κάνει διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους το πρωί της Πέμπτης ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για το Σάμοκοφ όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του ομίλου μας.

Τα σετ: 25-19, 25-17, 25-20 και 25-23

ΕΛΛΑΔΑ (Ανδρεάδης): Βλάχου, Κάστανου, Διάλλα, Καλαγασίδη, Φακοπουλίδου, Αλεξάκου, Ξανθοπούλου / Παπάζογλου Καραφουλίδου, Φάκη, Αιμιλιανού, Πατέλη

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Δρακουλίδου, Νέβιλ, Γάτση, Σπανού, Πολυνοπούλου, Κόλλια, Αναγνώστου –λ / Χαραβελούλη, Παπαδοπούλου, Καραγκούνη, Ζίγκα, Μυρίδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ