Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-01-2015 21:07

Παπαδόπουλος: «Εδώ έγινε κλοπή»

Η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάθηκε για ένα σφύριγμα για την Εθνική νεανίδων και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για κλοπή μετά τον χαμένο βαθμό απέναντι στην Τουρκία.

«Εδώ έχει γίνει κλοπή… Είναι ένα τόσο ξεκάθαρο σφύριγμα που κόστισε μια πρόκριση. Είμαι ο πρώτος που δεν προσπαθεί να δώσει άλλοθι στους αθλητές μου εδώ όμως δεν μπορώ να πω τίποτα. Εδώ έχει γίνει κλοπή», είπε φανερά απογοητευμένος ο Κώστας Παπαδόπουλος την ώρα που όλα τα κορίτσια είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς.

«Τα παιδιά έχουν παίξει στα όρια τους. Είναι δεδομένο ότι δεν ήμασταν στην κατάσταση του Ευρωπαϊκού, ξέραμε ότι η Τουρκία θα αντιδρούσε αλλά σε επίπεδο τακτικής, ψυχής και θέλησης κάναμε ότι καλύτερο για να πετύχουμε την πρόκριση. Και την πήραμε αλλά οι διαιτητές μας την στέρησαν. Πάντως για αυτή την ομάδα μόνο περήφανο μπορεί να είναι το ελληνικό βόλεϊ»

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΛΕΞ Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 21:59 posted by ΑΛΕΞ

    Εντάξει... υπήρξε μια αμφισβητούμενη φάση, αλλά κανείς δεν λέει (ούτε φυσικά ο Παπαδόπουλος) ότι το 4ο σετ χάθηκε από 19-12 και γι' αυτό βέβαια δεν φταίει η διαιτησία. Κρίμα, γιατί η ομάδα αυτή θα μπορούσε να διακριθεί και στο Παγκόσμιο (αφού στην Κύπρο θα έπαιζε σχεδόν... εντός έδρας), ενώ τώρα τελειώνει άδοξα η πορεία της.

  • Comment Link Φρατζεσκα Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 19:59 posted by Φρατζεσκα

    Δεν εχουμε γενικα υποδοχεις δεν ξερουμε και δεν δουλευουμε σωστα.Οτι βρηκε πηρε δεν ειναι ευθυνη δικη του.

  • Comment Link μυρωδιάς Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 18:36 posted by μυρωδιάς

    Που ακούστηκε προπονητής σε εθνική ομάδα να παίρνει 3 πασαδόρους στην 12αδα τέτοιας διοργάνωσης...!!!και να έχει 3 ακραίες χωρίς καμία να είναι καλή υποδοχέας.Να παίζει 5 σετ με την Τουρκία και να έχει μέσα κεντρικό η οποία δεν πήρε ούτε μια μπάλα στην επίθεση...Την επόμενη φορά να φροντίσετε όταν είσαστε μπροστά με 2-0 και 11-6 (με Κροατία) να δείξετε σοβαρότητα και να τελειώσετε το παιχνίδι και όχι να το χάσουμε 2-3.Επίσης στο 24-24 του 4ου σετ δεν τελείωσε κανένα παιχνίδι...Κύριε Παπαδόπουλε το υλικό που έχετε στα χέρια σας είναι πολύ καλό,το καλύτερο που πέρασε εδώ και χρόνια σε αυτές τις ηλικίες και σαφώς καλύτερο από αυτό των αντιπάλων σας...Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες και τις περηφάνιες...