1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2015 23:52

Τζιουμάκας: «Η πρόκριση δεν τελειώνει την πρώτη μέρα»

Στο άγχος που δεν έπρεπε να είχαν οι παίκτες του στάθηκε ο Σωκράτης Τζιουμάκας μετά την ήττα από την Λετονία, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση.
«Είχαμε παραπάνω άγχος από ό,τι έπρεπε και δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Τα παιδιά έπαιζαν για πρώτη φορά με την Εθνική ομάδα μπροστά σε ελληνικό κοινό και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Στο πρώτο σετ ήμασταν πολύ καλοί, με υψηλή αποτελεσματικότητα στην επίθεση και πολύ καλή πρώτη μπάλα, αλλά μετά κάναμε αρκετά λάθη και βάρυναν τα πόδια μας, ειδικά μετά την απώλεια του δεύτερου σετ στις λεπτομέρειες. Από τη άλλη πλευρά, η Λετονία είχε έναν φανταστικό πασαδόρο. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε πολύ δύσκολο έργο σ’ αυτόν τον όμιλο, ωστόσο η πρόκριση δεν τελειώνει από την πρώτη ημέρα. Τώρα πρέπει να κάνουμε μια υπέρβαση απέναντι στη Ρουμανία, που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και έχει έναν εξαιρετικό ακραίο, τον Ρόμπερτ Ατσιομπανιτέι, ο οποίος παίζει ήδη με την ανδρική ομάδα και έχει παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ».

Βιάτσεσλαβς Γκριμάιλοβς (προπονητής Λετονίας): «Δεν σκεφτόμαστε την πρόκριση»

«Δώσαμε έμφαση στη γρήγορη πάσα, κάναμε λίγα λάθη στο σέρβις και είχαμε ψυχικά αποθέματα. Οι παίκτες μας ήθελαν πολύ να πάρουν αυτή τη νίκη, γιατί ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους με την εθνική ομάδα. Γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα ήταν ένας σοβαρός αντίπαλος και θα είχε τη βοήθεια των φιλάθλων, αλλά παίξαμε ως ομάδα και τα καταφέραμε. Δεν σκεφτόμαστε την πρόκριση, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι, με τη Φινλανδία».

1 σχόλιο

  • Comment Link Anonymos Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 08:17 posted by Anonymos

    Για να δουμε, γιατι αν επαναληφθει η καλοκαιρινη αποτυχια των Βαλκανικων μαλλον δεν φταιει μονο το αγχος. Τελικα η οικογενειοκρατια και ευνοκρατεια φαινεται οτι δεν υπαρχουν μονο στην πολιτικη. Ηδωμεν....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ