Εκτυπώστε τη σελίδα
07-01-2015 21:11

Οι εκλεκτές του Παπαδόπουλου για τη νέα πρόκληση

Με την φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων επί Κυπριακού εδάφους. Αύριο το πρωί θα αναχωρήσει για την Εσθονία και την πόλη Ταλίν που φιλοξενεί τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Οι αντίπαλοι της Ελλάδας είναι η οικοδέσποινα Εσθονία, η Τουρκία και η Κροατία. Την πρόκριση παίρνει η πρώτη από κάθε όμιλο και η καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σε αντίθεση με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα έχει φέτος στη διάθεση του την Όλγα Στράντζαλη. Αναλυτικά οι 12 αθλήτριες:

Πασαδόροι: Χαρά Παπαδοπούλου (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Α.Σ. Μακεδόνες Αξιού), Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (West Virginia University)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Imoco Volley Congliano), Άντζελα Δέμπη (Barclay University)

Ακραίες: Αλεξάνδρα Ψωμά (Α.Ο. Μαρκόπουλο), Μαρία Σωτηρίου (Α.Ο. Ηλυσιακός), Όλγα Στράντζαλη (UCLA University)

Κεντρικές: Ζαχαρούλα Γιαννέλου (Α.Ο. Μαρκόπουλο), Άννα Καλαντάτζε (Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Γ.Σ.Κ. Ηρακλής)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Το πρόγραμμα του ομίλου

Παρασκευή 09.01
15:30, Ελλάδα – Κροατία
18:00, Εσθονία – Τουρκία

Σάββατο 10.01
15:30, Κροατία – Τουρκία
18:00, Εσθονία – Ελλάδα

Κυριακή 11.01
15:30, Τουρκία – Ελλάδα
18:00, Κροατία – Εσθονία

Την αποστολή πλαισιώνουν ο συνεργάτης του κ. Παπαδόπουλου. Γιάννης Αδαμίδης, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Κόκκινος, ο στατιστικολόγος Στέφανος Μανιώτης ενώ αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Τάσος Πέτκος.