Εκτυπώστε τη σελίδα
05-01-2015 14:20

Γυρίζει και ο Μπέλος στον Παναθηναϊκό

Η έλευση του 2015 φαίνεται πως φέρνει «λίφτινγκ» στο αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού λίγες ώρες πριν από το σημερινό (7.30μ.μ., NS-3, διαιτητές: Γεωργουλέας, Νικολόπουλος) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ του Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην Κυψέλη μετά τα πλέι άουτ του περσινού πρωταθλήματος και τη σωτηρία του «τριφυλλιού».

Ο Ελληνοσουηδός, που παρέλαβε τον Παναθηναϊκό με 11 ήττες σε όλο τον Α΄γύρο, κατάφερε να τον σώσει με διαγώνιο τον Χρήστο Μπέλο. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως σήμερα -εκτός απροόπτου- θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό και ο Μπέλος, ο οποίος χθες αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον Αρη και συμφώνησε με τους «πράσινους». Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει και τον 23χρονο διαγώνιο Ηρακλή Παπαδόπουλο, ο οποίος στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας αποχώρησε από τη Λαμία και έτσι θα φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα μετά από τρία χρόνια.

Ο Μπέλος και ο Παπαδόπουλος θα είναι το δίδυμο των διαγωνίων στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Πολωνός Καμίνσκι θα αποδεσμευτεί και ο Αλέξανδρος Αριστόπουλος θα στρατευτεί. Το μόνο ερώτημα που ζητά τη λύση του είναι εάν οι αλλαγές θα προλάβουν να γίνουν σήμερα πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ή θα γίνουν εν όψει του αγώνα με τη ΜΕΝΤ.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του Καλμαζίδη στην Κυψέλη, για πρώτη φορά από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, ξεχωρίζει στη σημερινή αναμέτρηση. Οι «πράσινοι», μετά από τέσσερις ήττες, θέλουν να γυρίσουν στις νίκες και ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την αήττητη εκτός έδρας πορεία του και να κρατηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Εφημερίδα Goal News