1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-12-2014 21:23

Μπήκαν στα «βαθιά» οι προεθνικές Παμπαίδων και Παγκορασίδων (video)

Οι αυριανοί αθλητές του ελληνικού βόλεϊ βρίσκονται από την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Ατέρμων» στο Κιλκίς όπου πραγματοποιείται καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Συνολικά 117 αγόρια και κορίτσια απ' όλη την Ελλάδα που επιλέχθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Σωτήρη Δρίκο, Τάκη Φλώρο, Νίκο Ζαλμά, έχουν συγκεντρωθεί στον Ατέρμωνα όπου αρχικά πέρασαν από εργομετρικά τεστ και ειδικές σωματομετρικές μετρήσεις από τον γυμναστή της Εθνικής (και υποψήφιο διδάκτορα στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών) Θανάση Τσούκο.

Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές έχουν δημιουργήσει 8 ομάδες Παγκορασίδων και 4 Παμπαίδων οι οποίες θα δώσουν φιλικούς αγώνες προπονητικού χαρακτήρα τις επόμενες ημέρες από όπου θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι 8 ομάδες των Παγκορασίδων πήραν τα ονόματα τους από σημαντικές τοποθεσίες της Ελλάδας ενώ οι 4 των Παμπαίδων από ανθρώπινες αξίες.

Οι Ομάδες Παγκορασίδων:

Ακρόπολη με υπεύθυνο προπονητή τον κο. Κώστα Γκούντα

Λευκός Πύργος - Πελαγία Σκούρα

Βεργίνα - Δημήτρης Καλογήρου

Δελφοί - Αλέκος Κωνσταντινίδης

Κνωσσός - Μανώλης Μανωλάκης

Μηκύνες - Δημήτρης Ιοβστεφ

Ολυμπία - Βασίλης Χριστόπουλος

Επίδαυρος - Κυριακή Γιαλένιου


Οι Ομάδες Παμπαίδων:

Αξιοπρέπεια - Άρης Γιαμακίδης

Ισότητα - Γιάννης Λύκος

Ευθύνη - Σταύρος Γεράνιος

Αλληλεγγύη - Κώστας Μολυβάς

Το καμπ θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου, ενώ σήμερα μέρος των προπονήσεων παρακολούθησε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Γιώργος Διωνάς.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ