1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2014 14:17

Δρίκος: «Τέτοιες εκδηλώσεις ενώνουν τον αθλητισμό»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος, βρέθηκε στον Βοτανικό και παρακολούθησε την βράβευση των κορυφαίων για την περσινή χρονιά. Μιλώντας στο volleynews.gr αναφέρθηκε στους αθλητές που κέρδισαν το έπαθλο, καθώς και την εκδήλωση που γίνεται για 13η συνεχόμενη χρονιά.
Εκδηλώσεις τέτοιου τύπου, μπορούμε παρά να πούμε συγχαρητήρια στη Forthnet, Novasports για την προβολή των περιφερειακών αθλημάτων όπως είναι το βόλεϊ και το πόλο. Κάνουν πραγματικότητα ότι ο αθλητισμός είναι ένα και προσφέρει χαρές σε πολλούς ανθρώπους και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες που βραβεύτηκαν: «Ο Μιγιαήλοβιτς είναι πολύ καλό παίχτης, έκανε εκπληκτική χρονιά πέρσι στον Εθνικό, δίκαια κατέκτησε το έπαθλο, γιατί και πριν την έλευση του δεν είχε φτάσει ποτέ η ομάδα σε τελικό. Ο Χατζόπουλος που πήρε το βραβείο του Rookie πιστεύω δίνει ένα κίνητρο στον ίδιο να προσπαθήσει να ασχοληθεί με το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορεί για να μαγιστοποιήσει το ταλέντο και τις ικανότητές του. Τα προσόντα τα σωματικά για να μπορέσει να παίξει στην Εθνική τα έχει, αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι καλές επιλογές, μέθοδο στην προπόνηση, χρόνο στο γυμναστήριο και από κει και πέρα η επιτυχία θα έρθει μόνη της».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ