1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2013 02:39

Παγκόσμια κατάταξη FIVB: Η Εθνική ανδρών στην 60η θέση και η Εθνική γυναικών στην 57η θέση

Η Παγκόσμια ομοσπονδία (FIVB) στις 23 Ιανουαρίου ανακοίνωσε τις νέες Εθνικές κατατάξεις του παγκοσμίου βόλεϊ μετά και την ολοκλήρωση του 2012. Στους άνδρες μεταξύ 141 χωρών η Ελλάδα είναι στην 60η θέση και έχασε μία θέση σε σχέση με την προηγούμενη κατάταξη. Βρίσκεται στην ίδια θέση μαζί με το Σουρινάμ, την Γουατεμάλα, την Ουκρανία, την Λετονία και την Κροατία.

Στους άνδρες οι 11 πρώτες θέσεις παρέμειναν σταθερές με την Βραζιλία να οδηγεί την κούρσα και την πεντάδα συμπληρώνουν Ρωσία, Ιταλία, Πολωνία, ΗΠΑ.

Στις γυναίκες μεταξύ 129 χωρών η Εθνική Ελλάδας είναι στην 57η θέση και παρέμεινε σταθερή μαζί με Σλοβακία, Ουγγαρία, Γουατεμάλα, Μπαρμπάντος, Μπαχάμες και Ονδούρα.

Στις γυναίκες οι 7 πρώτες θέσεις έμειναν σταθερές, η Γερμανία ανέβηκε στην 8η θέση κερδίζοντας 2 θέσεις σε βάρος του Αγίου Δομήνικου. Στις πρώτες θέσεις είναι ΗΠΑ, Βραζιλία, Ιαπωνία, Ιταλία και Κίνα.

Δείτε την κατάταξη των Ανδρών: ΕΔΩ

Δείτε την κατάταξη των Γυναικών: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ