Εκτυπώστε τη σελίδα
25-08-2014 17:28

«Ξεπεράσαμε και τις δικές μας προσδοκίες» (photos)

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/NEANIDON/2014/eurwpaiko-esth/epistrofi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/NEANIDON/2014/eurwpaiko-esth/epistrofi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Τρία από τα βασικά γρανάζια της επιτυχίας της Εθνικής Νεανίδων (Κοκκινάκη, Καλαντάτζε, Βασιλαντωνάκη) μίλησαν κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα και δήλωσαν ευχαριστημένες από αυτό που κατάφεραν.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την πορεία μας και αυτό νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι υπήρχε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Οι αγώνες ήταν πολύ ωραίοι, τους ευχαριστηθήκαμε και τους βιώσαμε πολύ έντονα, με εξαίρεση τον αγώνα κόντρα στην Σλοβενία όπου βέβαια κι εκεί βιώσαμε πολύ έντονα τον πόνο της ήττας. Κι αυτό όμως ήταν μια μεγάλη εμπειρία», είπε η Ειρήνη Κοκκινάκη ενώ η Άννα Καλαντάτζε σημείωσε:

«Ήταν μια πολλή σημαντική επιτυχία. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει έως εδώ. Στο τελευταίο παιχνίδι τα δώσαμε όλα γιατί θέλαμε πολύ ένα μετάλλιο. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία και το ευχαριστηθήκαμε, παρότι δεν περιμέναμε ότι θα κάνουμε τέτοια πορεία, αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Τέλος η πρώτη σκόρερ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (και μέλος της All Star ομάδας τουρνουά) Ανθή Βασιλαντωνάκη τόνισε: «Από την παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κρατάμε ότι παρόλο που είχαμε σημαντικές απώλειες, φτιάχτηκε μια ομάδα με διαφορετικά πρόσωπα η οποία σημείωσε μια μεγάλη επιτυχία. Υπάρχει ικανοποίηση γιατί παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και καταφέραμε να ξεπεράσουμε ακόμη και τις δικές μας προσδοκίες . Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας, στα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ και σ’ όλη την ομάδα».

Ενώ αναφερόμενη στις προσωπικές της διακρίσεις όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να πω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες μου γιατί σ’ αυτές το οφείλω και ουσιαστικά είναι ομαδική διάκριση»