Εκτυπώστε τη σελίδα
24-08-2014 21:30

Συγχαρητήρια του ΣΦΕΕΟΠ στα «φίνα» κορίτσια

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης, για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Ευρωπαϊκός πρωτάθλημα Νεανίδων.
«Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες, προπονητές και όλους τους ανθρώπους της Εθνικής Νεανίδων για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Ταρτού της Εσθονίας.

Παρά τις πολλές και ηχηρές απουσίες από την «κυανόλευκη» αποστολή, η Εθνική Νεανίδων με τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα στην Εσθονία φρόντισε να γράψει ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ και με την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να μας κάνει υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.

Η πορεία που ξεκινούσε πριν δύο χρόνια η Εθνική Κορασίδων από τον Έβρο με την συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό (5η θέση) και Παγκόσμιο πρωτάθλημα (12η θέση) το 2013, ολοκληρώθηκε στο Ταρτού από την Εθνική Νεανίδων δικαιώνοντας όλους όσους πίστεψαν και επένδυσαν σε μια «χρυσή» γενιά αθλητριών…

Το ταλέντο, το πάθος και η μαχητικότητα των κοριτσιών σε συνδυασμό με την οργάνωση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλοι στην Εθνική Νεανίδων, για μια ακόμη φορά μας χάρισε μοναδικές στιγμές.

Η μεγάλη διάκριση στο Ταρτού αποδεικνύει περίτρανα πως το Ελληνικό βόλεϊ έχει ΠΑΡΟΝ και ΜΕΛΛΟΝ και παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, οι Εθνικές μας ομάδες με τον απαιτούμενο προγραμματισμό θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν και άλλες επιτυχίες οι οποίες θα βοηθήσουν την Ελλάδα να επιστρέψει στην θέση που της αρμόζει».