1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-08-2014 22:04

Παπαδόπουλος: «Να ευχαριστηθούμε το τελευταίο παιχνίδι μιας... τρελής πορείας»

Ταρτού- Αποστολή ΠΣΑΤ: Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου
Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων ζήτησε από τις αθλήτριές του να διώξουν το άγχος να και ευχαριστηθούν τον μικρό τελικό απέναντι στην Τουρκία
 
 
 
«Η πιο εύκολη δικαιολογία είναι πως δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το άγχος ενός ημιτελικού. Μεγάλη νευρικότητα που βγήκε επειδή θέλαμε πολύ να τα καταφέρουμε. Κακά τα ψέματα δεν μας συμβαίνει πολλές φορές να φτάνουμε τόσο ψηλά. Περισσότερο με στεναχωρεί ότι δεν μπήκαμε στο ρυθμό για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είναι αλήθεια ότι στηριζόμαστε πολύ στο σερβίς, αλλά πολλά δεν μας βγήκαν στην αρχή και έτσι όλα μας φαίνονταν δύσκολα. Και με την Τσεχία στο πρώτο σετ τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά αντιδράσαμε. Εκεί έρχεται η διαφορετικότητα των αγώνων. Η επτάδα της Σλοβενίας παίζει μαζί μία τριετία είναι μια συμπαγής και καλοδουλεμένη ομάδα με χαρακτήρα. Η σημερινή εμφάνιση δεν αναιρεί και δεν μειώνει σε τίποτα την πορεία ατής της ομάδας. Η Τουρκία είχε προετοιμαστεί για το χρυσό. Είπαμε στα κορίτσια ότι δεν θα βρεθούμε πολλές φορές σε αυτό το σημείο να διεκδικούμε μετάλλιο και να αναλογιστούν πόσες ομάδες θα ήθελαν να είναι στην θέση τους. Ότι και να γίνει αύριο θέλουμε να το ευχαριστηθούμε γιατί είναι το τελευταίο ματς ενός πολύ ωραίου ταξιδιού, μιας τρελής πορείας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ