1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2014 19:16

Παπαδόπουλος: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Ευχαριστημένος από το κορίτσια του δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής ελπίδων Κώστας Παπαδόπουλος , τονίζοντας ότι αξίζουν το παραπάνω βήμα καθώς δεν τους χαρίστηκε τίποτα, στην πορεία τους μέχρι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
«Είμαστε πρώτα απ’ όλα πολύ χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε την οχτάδα. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Το ζήτημα είναι ότι αν και δεν ήμασταν θεωρητικά το φαβορί ούτε στα προκριματικά, ούτε και στα τελικά, τα κορίτσια δείχνουν χαρακτήρα και καταφέρνουμε πάντα να έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας. Προφανώς και έχουμε παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστικοί σε αυτό το τουρνουά, αλλά εξακολουθούμε να θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Σε αυτή την ομάδα σε όλη την πορεία της από την Καλαμάτα τον Απρίλιο δεν έχει χαριστεί το παραμικρό, ότι καταφέραμε το καταφέραμε με το… σπαθί μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα τρία ματς που απομένουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ