1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2014 19:11

Παπαδόπουλος: «Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, όλα είναι ανοιχτά»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Βουλγαρία, τονίζοντας πως όλα είναι ανοιχτά για την είσοδο στην τετράδα.

«Η Βουλγαρία είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Η μεγαλύτερη δύναμη της είναι στις άκρες με μία αθλήτρια υψηλού επιπέδου που διαθέτει. Εμείς θα κάνουμε τα πλάνα και τα σχέδια μας, αλλά το σημαντικό είναι να πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσης μας. Είναι φανερό ότι στον όμιλο είναι όλα ανοιχτά. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Εμείς δεν αλλάζουμε την τακτική μας, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δεν κοιτάμε μακριά. Είναι αλήθεια ότι είμαστε εντός πλάνου και η τύχη μας εξαρτάται από εμάς».

Από τη πλευρά του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε:

«Αυτό που ζητάμε είναι να κάνουμε όσο καλύτερο παιχνίδι μπορούμε. Κάναμε μία πολύ καλή αρχή κόντρα στην Τσεχία, στην συνέχεια είχαμε ένα κακό ματς κόντρα στην Σερβία που είναι το φαβορί του ομίλου, ενώ στο 3ο ματς κόντρα στην Εσθονία νιώθαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα η δύσκολα. Δεν κάναμε πολύ καλό ματς, αλλά παίξαμε όσο χρειάστηκε για το τρίποντο. Τώρα καλούμαστε να παίξουμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Βουλγαρία, παρότι μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό δεν έχει δείξει την δυναμική της. Την αντιμετωπίσαμε και πρόσφατα στο Βαλκανικό και πήραμε μία γεύση από την αξία της»

1 σχόλιο

  • Comment Link Κισμετ Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 17:32 posted by Κισμετ

    Δυσκολα χωρις ψηλη πασσα και αυτο το λιμπερο να παιξουμε στη κοντρα την Βουλγαρια, .Μακαρι καλη επιτυχια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ