1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-08-2014 21:42

«Είχαμε τη τύχη στα χέρια μας»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Εθνικής Νεανίδων, τονίζοντας πως ήταν ζήτημα συγκέντρωσης.

«Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε πολύ να κάνουμε την δεύτερη νίκη μας, που από μόνη της σε ένα Ευρωπαϊκό σημαίνει πολλά. Αισθανόμασταν ότι η τύχη του αγώνα είναι στα χέρια μας. Ξεκινήσαμε με λάθη, στην συνέχεια τα διορθώσαμε και πήρα αυτό που θέλαμε. Ήταν ζήτημα συγκέντρωσης, όχι αλλαγών».

Kαλμαζίδης: «Παίξαμε όσο χρειάστηκε»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης από τη μεριά του τόνισε: «Σίγουρα η ανατροπή στο πρώτο σετ έπαιξε ρόλο, αλλά το κλειδί ήταν ότι σοβαρευτήκαμε και κάναμε απλά και συγκεκριμένα πράγματα. Στην αρχή μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση και περιμέναμε να μας το δώσουν και όχι να το πάρουμε. Έχουμε την ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Χωρίς να κάνουμε καλό παιχνίδι μπορέσαμε και κερδίσαμε με καθαρό σκορ. Πολλές φορές σε παρασύρει το επίπεδο του παιχνιδιού του αντιπάλου. Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να κερδίσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ