1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-08-2014 16:33

Χρόνια πολλά Άννα!

Αποστολή ΠΣΑΤ - Κώστας Χατζηδημητρίου
 
Το σχέδιο είχε καταστρωθεί από νωρίς το πρωί, όταν ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής Νεανίδων πληροφορήθηκε για τα γενέθλια της Άννας Καλαντάτζε. Ο κ. Πέτκος αφού οργάνωσε την επιχείρηση με την αρχηγό Ανθή Βασιλαντωνάκη -η οποία τον ενημέρωσε για τις προτιμήσεις της Άννας και των κοριτσιών στην σοκολατίνα- βγήκε στους δρόμους του Ταρτού για την αναζήτηση της τούρτας.


 
Το μεσημέρι στο φαγητό η ανυποψίαστη Άννα αφού κέρασε με σοκολάτες την ελληνική αποστολή, είδε συγκινημένη την τούρτα στα χέρια της Ανθής Βασιλαντωνάκη που μαζί με την Αλεξάνδρα Ψωμά είχαν αποχωρήσει νωρίτερα σιωπηλά από το τραπέζι για τις προετοιμασίες.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου… σηκώθηκε στο πόδι από το τραγούδι των κοριτσιών για την συναθλήτρια τους η οποία στη συνέχεια έσπευσε να τις ασπαστεί μία προς μία.

Η νεαρή κεντρικός από τα πιο αγαπημένα κορίτσια της Εθνικής έκλεισε τα 17 της χρόνια και το γιόρτασε φορώντας το Εθνόσημο. Φυσικά το απόγευμα (19:00) στο φιλικό με την Εσθονία όλη στην ομάδα θέλουν μία καλή εμφάνιση για να της την κάνουν δώρο.
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ