1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-08-2014 16:15

Παπαδόπουλος: «Για ό,τι καλύτερο...»

Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε σήμερα, καθώς μέχρι την έναρξη των αγώνων θα δώσει δύο φιλικά με την Εσθονία και την Ρωσία, τα οποία ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε πολύ χρήσιμα.

«Τα δύο φιλικά είναι πράγματι ιδιαιτέρως χρήσιμα, αφού θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε ακόμη πιο γρήγορα. Από κει και πέρα, εμείς ταξιδεύουμε για την Εσθονία και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την ίδια λογική που συμμετείχαμε στις δύο προηγούμενες προκριματικές φάσεις. Να κάνουμε την προσπάθεια μας, να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας κι ότι αξίζουμε να το πάρουμε».

Αναφερόμενος στη δυναμική του ομίλου μας ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε:

«Ο όμιλος που παίζουμε στην Εσθονία είναι πιο βατός από τον άλλο στην Φινλανδία, αλλά όταν παίζεις στην τελική φάση ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν υπάρχει εύκολη ομάδα και κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σιγουριά κι όλες οι ομάδες έχουν τις δικές τους ελπίδες. Στον όμιλο μας έχουμε τη Σερβία και τη Βουλγαρία που παίξαμε στο Βαλκανικό και το θεωρητικό φαβορί είναι η Σερβία. Από κει και πέρα είναι η Ολλανδία την οποία αντιμετωπίσαμε στο δεύτερο προκριματικό, η Εσθονία με την οποία θα παίξουμε το φιλικό και η Τσεχία. Τίποτα δεν είναι απαγορευτικό για κανέναν και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Νεάνιδες, κορίτσια σε μικρή ηλικία. Ο άλλος όμιλος έχει θεωρητικά πάντα πιο δυνατές ομάδες, αλλά όλοι θα κάνουν την προσπάθεια τους».

Τέλος όσον αφορά τους στόχους της Εθνικής στη διοργάνωση δήλωσε:

«Ευχαριστημένοι θα είμαστε αν βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο… Προφανώς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά ξαναλέω ότι με αυτή τη λογική ξεκινήσαμε την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά κι έτσι θα πορευτούμε και εκεί. Στο Βαλκανικό δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ