Εκτυπώστε τη σελίδα
03-08-2014 14:30

Χαρά Παπαδοπούλου: «Το Βαλκανικό είναι ένα τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού»

Για την πλειοψηφία των κοριτσιών, που ως μέλη της Εθνικής Κορασίδων βρέθηκαν στην 5η θέση της Ευρώπης και στη 12η του κόσμου, αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι όπου ο χρόνος για ξεκούραση ήταν ελάχιστος, αλλά όπως παραδέχεται κι η πασαδόρος της ομάδας Χαρά Παπαδόπουλου: «η χαρά της πρόκρισης και της συμμετοχής σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλύπτει και την κούραση και την ανάγκη για διακοπές.»

 

«Τα περισσότερα κορίτσια επειδή ήμασταν και στην 3η Λυκείου είχαμε μια δύσκολη χρονιά και θα θέλαμε να έχουμε λίγο χρόνο περισσότερο, αλλά χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και δουλεύουμε για μια τόσο σημαντική διοργάνωση».

Η Εθνική στο Βαλκανικό θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύο ομάδες (Σερβία, Βουλγαρία) τις οποίες θα αντιμετωπίσει και στο Ευρωπαϊκό ωστόσο οι στόχοι για τη δική μας ομάδα δεν αλλάζουν.

«Όπως μας ξεκαθάρισε ο κόουτς ο βασικός μας στόχος είναι το Ευρωπαϊκό και όχι το Βαλκανικό. Στην Σερβία θέλουμε να δούμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε και να δέσουμε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα εν όψει των αγώνων της Εσθονίας», είπε η Χαρά κι αναφερόμενη στους στόχους της ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμπλήρωσε: «Είμαστε στις 12 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό λέει πολλά. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες όπως και η πρόθεση μας για να πετύχουμε κάτι καλό. Οι πιο συγκεκριμένοι στόχοι θα έρθουν όταν ξεκινήσουν οι αγώνες, αλλά όλα τα κορίτσια θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό».