1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-08-2014 14:20

Η 12άδα που θα πετάξει για Εσθονία

Με τον Γιάννη Καλμαζίδη συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 16-24 Αυγούστου σε Εσθονία (φιλοξενείται ο όμιλος της Ελλάδας) και Φινλανδία.
Η Εθνική ομάδα αναχωρεί αύριο τα χαράματα για την πόλη Σουμπότιτσα της Σερβίας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και η 12άδα που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος αποτελείται από τις εξής αθλήτριες:

Πασαδόροι: Χαρά Παπαδοπούλου (Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Λυδία Ευαγγελία Καστανού (Αργώ Βόλου)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Ακραίες: Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Βασιλική Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου)

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στις 10/8 στην Θεσσαλονίκη και την επομένη θα «πετάξει» για την Εσθονία όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την συνδιοργανώτρια του Ευρωπαϊκού, αλλά κι ένα ακόμη φιλικό ματς με την Ρωσία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ