1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2014 20:50

Τα... κεφάλια μέσα για τις Νεανίδες

Δύο εβδομάδες μετά την πρόκριση τους από τον όμιλο της Ελβετίας, τα κορίτσια της Εθνικής Νεανίδων από σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν ξανά μαζί καθώς έπιασαν δουλειά εν όψει της συμμετοχής τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (16-24 Αυγούστου σε Εσθονία-εκεί θα αγωνιστεί η Εθνική μας- και Φινλανδία).


Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώθηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Αυγούστου όταν και θα αναχωρήσει για την πόλη Σούμποτιτσα της Σερβίας όπου θα διεξαχθεί το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

«Το Βαλκανικό, παρόλο που δεν ξέρω με ποιες ομάδες θα κατέβουν Σερβία, Βουλγαρία που τις έχουμε και στον όμιλο του Ευρωπαϊκού, αλλά και η Τουρκία, θα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ προετοιμασίας», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού δήλωσε:

«Αν θέλουμε να βάλουμε έναν στόχο θέσεων τότε αυτός είναι η 8άδα. Αλλά εμείς το βλέπουμε ως ένα σετ πέντε αγώνων όπου ο στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στον όμιλο μας η Σερβία είναι θεωρητικά λίγο πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, αλλά αυτά δεν παίζουν ρόλο. Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνουμε ξανά ότι κάναμε στις δύο τελευταίες προκρίσεις. Να μπαίνουμε στο γήπεδο χωρίς πίεση, να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να δίνουμε τα πάντα».

Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων:

Πασαδόροι: Χαρά Παπαδοπούλου (Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Λυδία Ευαγγελία Καστανού (Αργώ Βόλου)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Άννα Μυλωνά (ΠΟ Ν. Μουδανιών),

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Βασιλική Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου), Στέλλα Μαρία Τσιάκουλα (Ηρακλής Κηφισιάς)

Στις 4/8 η Εθνική να αναχωρήσει για την Σερβία όπου θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και στις 11/8 θα ‘πετάξει’ για την Εσθονία όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την συνδιοργανώτρια του Ευρωπαϊκού, αλλά κι ένα ακόμη φιλικό ματς με την Ρωσία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ