Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2014 17:54

Μπόσκαν: «Όπως και στην Ελλάδα»

  Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του 2ου τελικού στην Μπούντβα τόνισε πως περιμένει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, ενώ κάλεσε και τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Έπαιξαν καλά και οι δυο και γι’ αυτό το λόγο κρίθηκε στο πέμπτο σετ. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το ίδιο δύσκολο. Σε αυτούς τους τελικούς δεν έχει μόνο ένα παιχνίδι, έχει δύο παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσεις για να γίνεις πρωταθλητής. Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά όπως στην Ελλάδα, εάν θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στους παίκτες μου. Έχουμε την ποιότητα γι’ αυτό φτάσαμε στον τελικό και όλοι οι παίκτες βοήθησαν στο να πετύχει αυτό το στόχο η ομάδα μας».

Σίμο Ντάμποβιτς (αρχηγός Μαυροβουνίου): «Έχουμε φτάσει στο τέλος. Θα είναι υπέροχα να κερδίσουμε εμείς την πρώτη θέση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θέλουμε πάρα πολύ την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπορεί να κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Το πρώτο παιχνίδι ήταν μόνο το ένα βήμα για εμάς και προετοιμαζόμαστε για να φτάσουμε ως το τέλος».