1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2014 11:00

Συγχαρητήρια ΠΑΣΑΠ σε Εθνική

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣΑΠ εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ανδρών, με την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Αναλυτικά

Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διεθνείς και τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς της Εθνικής Ανδρών για την υπερπροσπάθεια, που κατέβαλλαν στο χθεσινό εκτός έδρας β’ ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ με τη Σλοβενία και την ηρωική πρόκριση στον τελικό με 3-1 σετ.

Οι αθλητές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σωτήρη Δρίκου, κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και έπειτα από χρόνια να φέρουν τη «γαλανόλευκη» και πάλι στον τελικό μίας διεθνούς διοργάνωσης και ευχόμαστε όλοι να ακολουθήσει η περαιτέρω επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» του αθλήματος.

Με το πάθος, την αυτοπεποίθηση και το υψηλό αγωνιστικό φρόνημα που επέδειξαν οι διεθνείς μας στο Μάριμπορ, πέτυχαν την παλικαρίσια ανατροπή μετά το εις βάρος μας 2-3 στο α’ ματς του Ευσόμου και απέδειξαν πως με σκληρή δουλειά, μεθοδικό και σωστό προγραμματισμό, αλλά κυρίως την απαραίτητη στήριξη και εμπιστοσύνη όλων μας, το ελληνικό βόλεϊ μπορεί  να μεγαλουργήσει και να μας χαρίσει ξανά σημαντικές επιτυχίες και χαμόγελα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ