Εκτυπώστε τη σελίδα
14-07-2014 20:11

Παπαδόπουλος: «Από τις κορυφαίες επιτυχίες του γυναικείου βόλεϊ»

Μετά την άφιξη της Εθνικής Νεανίδων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για την επιτυχία που πέτυχε αυτός και η ομάδα του, καθώς και για την τελική φάση στην Εσθονία.
«Εγώ επιμένω ότι πρόκειται για μία από τις κορυφαίες επιτυχίες του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Αυτή που ήταν κοντά στην ομάδα και την παρακολουθούν εδώ και χρόνια κατάλαβαν πόσο δύσκολο ήταν αυτό τουρνουά με τις απουσίες που είχαμε», είπε από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι ότι στην πρώτη συγκέντρωση που είχαμε κάνει στα γραφεία της ΕΟΠΕ, όπου η εικόνα ήταν λίγο… περίεργη, είχα πει στα παιδιά: ‘Όσοι είμαστε εδώ σημαίνει ότι το πιστεύουμε. Οι απουσίες είναι απουσίες, αλλά η ιστορία γράφεται από αυτές που είναι παρούσες και χαίρομαι γιατί τα κορίτσια αυτά έγραψαν τη δική τους ιστορία».

Όσον αφορά την παρουσία μας στα τελικά ο Θεσσαλονικιός τεχνικός τόνισε: «Ο χρόνος είναι λίγος και πρέπει να οργανωθούμε γρήγορα. Έχουμε κάποιες ομάδες που ξέρουμε, θα παίξουμε στο Βαλκανικό για την προετοιμασία και ο βασικός στόχος μας είναι να μπούμε στην 8άδα».