Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-07-2014 15:20

Συγχαρητήρια από τους Φίλους Εθνικών ομάδων

Ανακοίνωση για συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα νεανίδων που πήρε την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών ομάδων.
Η ανακοινωση

«Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα των Νεανίδων για την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί από κοινού τον Αύγουστο (16/08-24/08) στην Εσθονία και την Φινλανδία.

Οι αθλήτριες της Εθνικής μας, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως με συστηματική δουλειά και σκληρή προπόνηση η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει διακρίσεις και το ελληνικό βόλεϊ μπορεί να περιμένει καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης είναι αισιόδοξος πως τα κορίτσια της Εθνικής Νεανίδων θα μας κάνουν σύντομα εκ νέου υπερήφανους με την παρουσία τους στα γήπεδα της Εσθονίας και απέναντι στις οικοδέσποινες, την Τσεχία, την Σερβία, την Ολλανδία και την Βουλγαρία θα πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες».