1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2014 16:46

Με το μυαλό στην πρόκριση αναχωρούν για Ελβετία οι Νεάνιδες

Για την πόλη Τονέξ της Ελεβετίας που βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από την Γενεύη, θα ταξιδέψει η Εθνική Νεανίδων αύριο (10/7) για να συμμετάσχει στον Η όμιλο του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (11-13 Ιουλίου), η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το διάστημα 16-24 Αυγούστου σε Εσθονία και Φινλανδία.

Στον όμιλο μας βρίσκονται οι Κροατία, Ελβετία και Ολλανδία, ενώ την πρόκριση παίρνει η πρώτη ομάδα και η καλύτερη δεύτερη και των δύο ομίλων (ο Ι όμιλος διεξάγεται στη Μόσχα με την συμμετοχή των Ρωσία, Γερμανία, Πολωνία, Γαλλία).

Η Εθνική είχε πάρει τη 2η θέση (πίσω από το Βέλγιο) στον προκριματικό όμιλο που είχε φιλοξενηθεί στην Καλαμάτα, αλλά θα ταξιδέψει στην Ελβετία με αρκετές απουσίες.

Αναλυτικά οι 12 αθλήτριες που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος:

Πασαδόροι: Χαρά Παπαδοπούλου Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων) 

Διαγώνια: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου) 

Ακραίες: Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Μαρία Σωτηρίου (Ηλυσιακός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Μαρία Ιφιγένεια Πατεράκη (ΑΕ Βύρωνα), Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου).

Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Χρυσοχόου, ενώ στην αποστολή μετέχουν ο βοηθός προπονητή Κώστας Μολυβάς και ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Κόκκινος.

Το πρόγραμμα του ομίλου

Παρασκευή 11 Ιουλίου
17.30, Ελλάδα – Κροατία
20.30, Ελβετία – Ολλανδία

Σάββατο 12 Ιουλίου
16.00, Κροατία – Ολλανδία
19.00, Ελλάδα – Ελβετία

Κυριακή 13 Ιουλίου
16.00, Ολλανδία – Ελλάδα
19.00, Κροατία - Ελβετία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ