1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2014 19:52

Συγκεντρώθηκε η Νεανίδων, ηχηρές απουσίες

Στα γραφεία της ΕΟΠΕ μαζεύτηκαν οι αθλήτριες της Εθνικής Νεανίδων εν όψει της συμμετοχής της στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τις αθλήτριες υποδέχθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιάννης Στουραϊτης και οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί Κώστας Παπαδόπουλος, Γιάννης Καλμαζίδης και εμέσω μετά αναχώρησαν για το Ρέντη όπου έγινε και η πρώτη προπόνηση της ομάδς.

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζε η Ανθή Βασιλαντωνάκη η οποία λόγω προσωπικού προβλήματος ζήτησε και πήρε άδεια δύο ημερών, ενώ η Όλγα Στράντζαλη και η Αλεξάνδρα Ψωμά αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα εξεταστούν σήμερα από το γιατρό της Εθνικής Δημήτρη Τσούκα.

Αντιθέτως απουσίαζαν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια οι Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Άντζελα Δέμπη, Ιωάννα Γκουντιμένκο.

1 σχόλιο

  • Comment Link koziakas Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 17:12 posted by koziakas

    Δεν μπορεί να καταλάβη ο προπονητής ότι αυτές οι κοπέλες φύγαν για το Εξωτερικό και πρέπει (τουλάχιστον) σε αυτή την φάση να ασχοληθεί με κάποιες άλλες που της έχει παραμελημένες .....μάλλιασε η γλώσσα μου να τα γράφω.............

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ