1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2014 18:24

Τα... κεφάλια μέσα για τις νεανίδες

Η πρόκληση του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πλησιάζει για την Εθνική ομάδα νεανίδων. 11-13 Ιουλίου θα διεξαχθούν στην Ελβετία οι αγώνες και εκτός από την οικοδέσποινα οι γαλαυνόλευκη θα αντιμετωπίσει την Κροατία και την Ολλανδία.

Η προετοιμσία ξεκινά την Τρίτη και οι  17 αθλήτριες που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι εξής:

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Χαρά Παπαδοπούλου Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Άντζελα Δέμπη (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Μαρία Σωτηρίου (Ηλυσιακός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Ηρακλής Κηφισιάς), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Μαρία Ιφιγένεια Πατεράκη (ΑΕ Βύρωνα), Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου)

4 σχόλια

  • Comment Link apla_volley Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 07:30 posted by apla_volley

    Η ΦΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ.ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ.

  • Comment Link koziakas Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 17:14 posted by koziakas

    Η Φάκη αδελφέ εκλήθη και στην Κορασίδων οι άλλες που είναι............

  • Comment Link tisr21 Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 20:26 posted by tisr21

    η φακη που ειναι?????

  • Comment Link koziakas Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 14:23 posted by koziakas

    ο Κώστας Παπαδόπουλος συνεχίζει να αγνοεί παίκτριες που παίξανε στο πρωτάθλημα της Α1 και να παίρνει από που ......... Περιφερειακό κτλ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ