1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2014 00:07

«Τσάμπα ήττα»

Για τσάμπα ήττα μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, ενώ στάθηκε και στις λεπτομέρειες, που σύμφωνα με τον ίδιο, έκριναν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
«Τσάμπα το χάσαμε το παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Δυστυχώς σε κάποια κρίσιμα σημεία, ειδικά στο β’ σετ που πήγε στο τέλος, πόντο-πόντο, δεν ήμασταν τόσο ψύχραιμοι».

Ο Καλμαζιδης είπε ακόμη ότι: «Σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δυσκολευόμασταν λίγο στην επίθεση σε κάποιες εκτελέσεις. Τακτικά, είχαμε καλή ανάπτυξη από την πασαδόρο μας ενώ και και η Κιόση είχε πολύ υψηλά ποσοστά. Δεν ανησυχώ γιατί η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί απλώς πρέπει να βελτιώσουμε λίγο αυτό το κομμάτι στην εκτέλεση των επιθέσεων».

Από την πλευρά της, η Ελένη Κιόση, η αρχηγός της ελληνικής ομάδας που τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, είπε: «Το 3-1 δεν είναι ενδεικτικό σκορ για την εικόνα που είχε το παιχνίδι. Σίγουρα πάντως μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα και αυτό ελπίζω να κάνουμε αύριο. Απλώς, θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε συγκεκριμένους τομείς. Το καλό που δείξαμε είναι ότι παλεύουμε συνέχεια το παιχνίδι ακόμη και σε διαστήματα που η άλλη ομάδα είναι μπροστά».

Ο Πασκουάλ Σαουρίν, ο Ισπανός προπονητής είπε στάθηκε αρκετά στις δηλώσεις του στο σερβίς: «Στο πρώτο σετ κάναμε πολλά λάθη, κυρίως στο σερβίς. Η Ελλάδα είχε το δικό της σερβίς σε πολύ υψηλά επίπεδα. Οταν στη συνέχεια, βελτιωθήκαμε σε αυτόν τον τομέα, πήγαμε καλύτερα. Ηταν πάντως ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη. Για μας αυτό το αποτέλεσμα -μετά και τη νίκη επί της Γερμανίας- ήταν σημαντικό γιατί δείχνει ότι σταθεροποιείται η προσπάθειά μας να προοδεύουμε που είναι και ο στόχος μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ