Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2014 14:39

Με Τζιουμάκα η Εθνική εφήβων

Οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί Άρης Αγγελόπουλος, Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσαν την 22άδα της Εθνικής Εφήβων που θα δηλωθεί στη CEV εν όψει του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην πόλη Ρούμα της Σερβίας (10-13 Ιουλίου με αντιπάλους τις Σερβία, Φινλανδία, Βέλγιο). Στη λίστα υπάρχει και ο Γιώργος Τζιουμάκας, μέλος της Εθνικής ανδρών στα προκριματικά του ευρωπαϊκού και στο Ευρωπαϊκό Λιγκ.


Αναλυτικά οι 22 αθλητές:

Πασαδόροι: Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής), Κωνσταντίνος Δημητούλης (Πανελλήνιος), Μάρκος Γαλιώτος (Ολυμπιακός)

Ακραίοι: Βασίλης Κωστόπουλος (Πανερυθραϊκός), Γιάννης Ιωαννίδης (Ηρακλής). Βασίλης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Κυριάκος Σπυριούνης (Μίλωνας), Παναγιώτης Φωτιάδης (Γέρακας), Τάσος Σταυρακάκης (Ηρακλής), Δημήτρης Χρηστινίδης (Αίας Ευόσμου)

Κεντρικοί: Αλέξανδρος Τουρνάκης (Μίλωνας), Νίκος Μελές (Ολυμπιακός), Θανάσης Παπάζογλου (Αίας Ευόσμου), Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Θοδωρής Βουλκίδης (Νίκη Αιγινίου)

Διαγώνιοι: Γιώργος Τζιουμάκας (Κούνεο), Νίκος Μήλης (Ίκαρος Έδεσσας), Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Λίμπερο: Βασίλης Καρασαβίδης (Αίας Ευόσμου), Οδυσσέας Τσιράκης (Ηρακλής), Θοδωρής Τσαδήμας (Παλλήνη)

2 σχόλια

  • Comment Link VolleyFan Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 20:03 posted by VolleyFan

    Και για όσους δεν κατάλαβαν , εννοώ τον μικρό Τζουμάκα ...

  • Comment Link VolleyFan Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 15:18 posted by VolleyFan

    Από που κι ως που τον Σταυρακάκη τον κοντό ως ακραίο ... όλη την χρονιά εκτός ήταν και τον θυμήθηκαν τώρα ? Άλλος έπαιζε στο πανεπαρχριακο των εφήβων και πέρασε η ομάδα στο πανελλήνιο , και αφού πήγε ο Σταυρακάκης είδαμε πως τα πήγε η ομάδα ... Συγχαρητήρια για την άχρηστη συμπλήρωση μιας θέσης , ενώ υπάρχουν μικρότεροι που είναι και προπονημενοι και καλύτεροι ...