1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2014 18:40

Καλμαζίδης: «Βήμα-βήμα για καλύτερα πράγματα»

Σόφια, Αποστολή ΠΣΑΤ: Στέλιος Χαρτζουλάκης

Αυτή τη φορά η ικανοποίηση του Γιάννη Καλμαζίδη συνδυάστηκε με το θετικό αποτέλεσμα για την Εθνική, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ωστόσο να μην πετά στα σύννεφα και να παραμένει προσγειωμένος.

«Είναι θετικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε την Πορτογαλία. Δεν είναι καμία υπερδύναμη, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια που έκανε με το Αζερμπαϊτζάν και τη Βουλγαρία έδειξε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και έπαιξαν αυτό που μπορούν. Δεν είναι πολύ υψηλό το επίπεδό τους, αλλά αν δεν παίξεις καλά απέναντι σε αυτήν την ομάδα, θα χάσεις», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ήμασταν σοβαροί, καταφέραμε να παίξουμε καλά στα περισσότερα κομμάτια, υποδοχή, σέρβις. Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στην επίθεση, στα τελειώματα. Είχαμε πάρα πολλές κόντρα επιθέσεις και τα ποσοστά μας ήταν χαμηλά. Είναι ωραία να σπας την μπάλα στο μπλοκ και να βγάζεις άμυνα, αλλά όλα αυτά τα κάνεις για να μπορείς να κερδίζεις την επόμενη επίθεση. Βήμα-βήμα, ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε καλύτερα πράγματα».

Σχετικά με το δεύτερο τουρνουά στο Αζερμπαϊτζάν και αν η Ελλάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση, είπε: «Στον αθλητισμό πάντα μπορείς να κάνεις πράγματα που να υπερβάλλεις εαυτόν. Λογικά είμαστε πολύ μακριά και από τις δύο καλές ομάδες του ομίλου. Από τη Βουλγαρία είμαστε πολύ-πολύ μακριά, ενώ και από το Αζερμπαϊτζάν είμαστε αρκετά μακριά. Το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Αλλά ο αθλητισμός είναι αθλητισμός και όλοι όταν μπαίνουμε στο γήπεδο προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε μάχη, κάθε σετ και αυτό στο τέλος δείχνει τι έχουμε αποκομίσει».


3 σχόλια

  • Comment Link stratos M. Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 14:41 posted by stratos M.

    Volfan στα κορίτσια που έμειναν απέξω για να χωρέσουν κάποιες άλλες,με τον τρόπο που γίνεται πάντα, γιατί δεν λες παρηγορητικά λόγια,παροτρύνσεις,ενθαρύνσεις,;η μήπως οι επιλογές ειδικά στις ακραίες ήταν ότι καλύτερο;ρε μπας και είσαι μανατζαραίος;

  • Comment Link Volfan Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 22:47 posted by Volfan

    Μπραβο κοριτσια, συνεχειστε. Ολο μουρμουρα ακουτε, μια παροτρυνση κι ενα μπραβο δεν ακουτε. Καλη νικη στο αζερμπαιτζαν. Μοορειτε!

  • Comment Link bilis Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 18:13 posted by bilis

    Είναι πρόκληση να παίζει η Γενιτσαρίδη που δεν έκανε ούτε στην Α2 κάτι σημαντικό και να μένουν έξω πολύ καλύτερες ακραίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ