Εκτυπώστε τη σελίδα
28-04-2014 14:36

Oλλανδία, Κροατία και Ελβετία οι αντίπαλοι των Νεανίδων

Η Ολλανδία, η Κροατία και η Ελβετία θα είναι οι αντίπαλες ομάδες της Εθνικής Νεανίδων στον Η΄ όμιλο του Γ΄ προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος – Κάτω 19 ετών – ενώ στον Ι΄ όμιλο θα αγωνιστούν η Πολωνία, η Γαλλία, η Ρωσία και η Γερμανία.
Πρόκειται για τις δεύτερες ομάδες των 7 ομίλων συν την Ελβετία που ήταν καλύτερη τρίτη και μάλιστα από τον F όμιλο που έγινε στην Καλαμάτα. Από αυτές, θα προκριθούν στα τελικά οι δύο πρώτες και η καλύτερη δεύτερη για να συμπληρωθούν οι 12 ομάδες του Ευρωπαϊκού. Οι αγώνες των δύο ομίλων της Γ΄φάσης θα γίνουν 10-13 Ιουλίου αλλά ακόμα η CEV δεν έχει αποφασίσει τις έδρες.

Έτσι, η ελληνική ομάδα θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στα τελικά. Υπενθυμίζεται πως F όμιλο που έγινε στην Καλαμάτα η ελληνική ομάδα νίκησε 3-1 την Ελβετία και 3-0 την Σλοβακία, ενώ ηττήθηκε 3-0 από το Βέλγιο που προκρίθηκε απ΄ ευθείας στα τελικά.

Μετά την ολοκλήρωση του Β΄ προκριματικού γύρου οι επτά ομάδες που πήραν απ΄ ευθείας την πρόκριση για τα τελικά που θα γίνουν στην Εσθονία και στη Φινλανδία 16 με 24 Αυγούστου είναι Ιταλία, Σερβία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Βέλγιο, Τσεχία ενώ άνευ προκριματικών έχουν περάσει οι διοργανώτριες Φινλανδία και Εσθονία.

1 σχόλιο

  • Comment Link Κόζιακας Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 14:24 posted by Κόζιακας

    Για να δούμε τώρα ποιες κοπέλες θα καλέσεις