1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-04-2014 00:17

Παπαδόπουλος: «Καθοριστική η επιστροφή στο τρίτο σετ»

Χαρούμενος και ικανοποιημένος, αλλά συγκρατημένος εν όψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης με τον αυριανό «τελικό» με το Βέλγιο, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νεανίδων, Κώστας Παπαδόπουλος.
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αφού κι η Ελβετία είχε έρθει εδώ με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε έστω και δύσκολα να πάρουμε τη 2η νίκη μας και να εξασφαλίσουμε τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τώρα έχουμε μπροστά μας τον «τελικό» με το Βέλγιο», είπε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το τρίτο σετ όπου καταφέραμε να αντιδράσουμε αν και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, πετυχαίνοντας μια σπουδαία ανατροπή».

Όσον αφορά τον αγώνα με το Βέλγιο ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και η συγκεκριμένη χώρα έχει ένα από τα κορυφαία πρότζεκτ στην Ευρώπη όσον αφορά τις μικρές ηλικίες. Από την άλλη όμως κι εμείς έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε την απευθείας πρόκριση»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ